Ygzmomm Kızlar benim bebişim alerjik ve alerji maması kullanıyoruz. Sormak istediğim soru ayda kaç kutu size yetiyor?( benim bebeğim 5 aylık)
Asilinannesi1 Ygzmomm valla bem oğlumda alerjik 3-4 günde 1 kutu bitiyor. Süt sağıyorum ben ama artık diyet o bu 30 cc bile çıkmıyor. Çıkanıda mamasıyla karıştırıyorum ne içse kar diye🤷♀️
Ipek09 Ygzmomm bebeginizin büyüyüp ek gıda aldıkca 8,9 kıtu ideal olabilir ben emziriyorum hemfe ek gıda alıyor (11aylık) bşze 5 kutu yetiyor ki yaptıgımı bazen içmiyor cöp oluyor tadı kötü cümkü
Yademveannesi Ygzmomm 7.5 aylıkken bebeğim ayda 14 kutu gidiyordu. Şimdi 9.5 aylık ek gıda da alıyor ayda 10 kutu rahat gidiyor yine.
Ygzmomm Asilinannesi1 benim bebişimde 1 kutuyu 4 günde bitiriyordu artık fazla içmeye başladı 2-3 günde bitiriyor. 10 kutu yetmemişti geçen ay bu ayda 12 kutu aldık ama yine yetmeyecek gibi duruyor
Tatlican Ygzmomm simdi büyüdü 3 bucuk yasında Ama istagi aynı 15gun oldu baklik hapi aldım hic fayda etmedi.sizinde alaerjileriniz biter inşallah 🤲
Deleted12 Yademveannesi cok fazla değil mi benim de oğlum 7 buçuk aylık 6 kutu anca bitiyor. Kilosu da ıyi gun de kaç biberon ve kaç cc veriyordunuz.
Yademveannesi Ygzmomm 1 yaş ortalamalarında şu an maşaallah 🧿 Sizin tosbiğe de maşaallah bacaklarını öpün benm adıma da 😀
Ygz03 Ygz03 sanırım birazda genetik eşim aşırı zayıfmış uzun yıllar . Ek gıdaya geçince kısmen toparlar diye Ümit ediyorum 😊
Deleted12 Ygzmomm 7 buçuk aylık oğlum similac alimentum kullanıyorum bir kutu sanırım 350 400 gram arası birşey. Bir ayda 5 yada 6 kutu bitiriyoruz. Yani bir kutuyu 5 gün falan bitiyor sanırım.
Yademveannesi Deleted12 Ek gıda reddi vardı. Sadece mama ile besleniyordu. Sütüm de kesilmişti o dönem. 3 saatte bir 180 cc hazırlıyordum. İçiyordu. Bazen 20 - 30 kalıyordu. Gündüz 5 gece 1 veya 2 kere besleniyordu