Haticecaliskan iki çocuk beraber büyür diyenlerin bulup birbirine dolayasım var inan bana 😬kesinlikle yapma çok nadir çocuklar usluysa istisnada ben 2. Çocuğa korunurken hamile kaldım kızım 2 yaşında oğlum 2 aylık şuan , oğlum kolik gazlı bir bebek gün boyu ya emer ya kucakta gezer , kızım 2 yaş sendromunun en babasını yaşatıyo kardeşini kıskanıyo yemek yemio , oyun oynamio , çok sinirli hergün yeni bir badire üstüne salgın varmış ishal boyna kusuo ömrümün en çaresiz anlarını yaşıyorum şuan bi tarafta doyduğnu bilmeyen bir bebek 2 aylık 6.5 kilo emme dışında birşey bilmiyor ufaklık büyüğüde çok hareketli normalde hasta olmasa erkek çocuğu gbi arkamı dönsem çocuğa birşey fırlatıo , çocuklar doğalı beri annem kayınvalidem yardım edio eşimde iş dışında yardımcı ama evde kimse ne sofrada doyuyor, ne dinlenebiliyor yemek falan uyurlarsa anca ondada biri uysa diğer uymuo , biri sakin olsa diğeri caz yapıo kesntisiz en fazla uykum 1.5 saattir sinirliyim yorgunum bitkinim ama mecburumda şuan. İnan bunu yazcak dermanımda yok ama belki bir gün bana dua edersin keşke ben bunları bilseyim çift koruma yapardım şimdi bağlattırdım korkuma😅karar senin