Yenianne_2019 [silindi] [silindi] canım kaç kutu kullanımımda verdin 10 kilo ve ne kadar zamanda gitti
Deletedmom136 [silindi] buglemkus senden cesaretle aldım ben de 4. Günüm bugün, ama iştahımı kesmedi benim senin kesmiş miydi iştahını?
Deletedmom136 [silindi] yaa ben onu içmiyodum işte aklıma da o takıldı acaba içmek gerek mi diye. Bundan sonra öyle deneyeyim bi de 😂 teşekkür ederim
Mom107 Miraymerve bende çok merak ediyorum kullanmakta istiyorum ama şikayetler çok kötü kalpte çarpıntı ritm bozukluğu falan diyolar tabi her bünye farklı ama o kadar çok haber duyuyoruzki korkuyorum bi yandan
Deletedmom136 [silindi] ben pek kahvaltı yapamıyorum gündüz direkt aç geçiriyorum ama yine de gram gitmedi galiba akşam yemeğini çok yiyorum diye :( inşallah iştahım kapanır
[silindi] Deletedmom136 ilk 4.5 gunde sanirim susama oldu bir bardaga 1 tatli kasigi attim sen umidi kesme 😒
Sln1010 Deletedmom136 15 20 günden sonra etki görmüş çoğu kişi umarım sende etkisini görürsün bende sipariş ettim inşallah paramız boşa gitmez 🙏
Sln1010 Deletedmom136 bir de akşam.yemegini çok kaçırıyorum galiba demissiniz ondan da olabilir 7den sonra çok hafif yiyecek tüketmek gerekiyormus bende malesef eşim geç geliyor 8de 9da yağlı tuzlu bir sürü yemek arkasından çay faslı derken bir ton oldum