Yenianne_2019 [silindi] canım bende kullanmak istiyorum aslında bi ürün gördüm Detoksia isimli ama tereddütsüz kalamadığı için almadım açıkcası 10 aylık bi oğlum var 65 kiloyum 8,9 kilo versem yeter
[silindi] Yenianne_2019 bende emztrym hatta 4 aylkti kziim aldim 180 tl susatyo bol tuvalet istahh kesiyor canim ki en son 10 kg gitmişti
Sln1010 [silindi] canım tuvalete çıkma olayı çok mu bi de bu etki bebeğe de geçer mi benim kızım çok tuvaletini yapıyor zaten 😁
Yenianne_2019 [silindi] [silindi] canım kaç kutu kullanımımda verdin 10 kilo ve ne kadar zamanda gitti
Ebrarsuu Hanımlar kilo aldıran bi çay yada başka bi ot falan varmı bildiğiniz bende kilo almak istiyorum çok kilo verdim aşırı zayifim şu an🤔
Sevil20082018 Ebrarsuu anam ya 10 kilo verim sana keske oyle bisey olsa 😢 bol bol ekmekle makarna ye cikolata ye aburcubur ye belki alirsin ne hasretim cikolataya aburcubura
Ebrarsuu Sevil20082018 alırım vala şu an 47 lerdeyim aslında yiyorum özellikle abur cubur ama nereye gidiyo tüm bunlar 🤔😑
Ebrarsuu Sevil20082018 kuzum inanki ben çok şikayetçiyim bu durumdan herşeyim bol geliyor göğüslerde iyice eridi kalçada yani yüzüm hele çöktü yani ne giysem bol yakıştıramıyorum artık