Leylus Esila001 inşallah çok güzel olur canım ya bi adım atmışken geri dönmemeye çalış kurtul valla ya
blue90 Esila001 eczacıya sorarsan en iyisini verir canım ben güzellik merkezilerinin önerdiklerine güvenemiyorum onlar öneriyolar genelde
_elmaliturtam Esila001 emla kullaniyodum suan9aydir gitmiyorum ama ufacık bı krem onu surup en az yarım en çok bir saat içinde işlem oluyo baya uyusturuyodu. Tek alabiliyordum ozamanlar şimdi satılıyor mu bilmiyorum
Zeyzey26 Esila001 vala bugün gittim bende acı oluyor parmaklarim çok acıdı bende emla alicam ilk seansim bide düşük atış yüksekte napçam bilmiyorum
Ikizminnoslar Esila001 aci illaki oluyor ama anlik bir aci olarak dusun o an aciyor ve bitiyor devam etmiyor sonunu dusun derin nefes al aci senle kalmayacak 😊
ruhpastasii Esila001 Bikini bölgeme iğneli lazer yaptırmıştım acımamıştı, normal lazerin acıtacağını hiç düşünmüyorum bilmiyorum belkide ben çok dayanıklıyım. Emla yı öneririm ama
DamlaKardelen_ Esila001 merhaba ben estetisyenim acı eşiğinize bağlı bir durum kremlerin çok bir faydası olmuyor bir de daha çok psikolojik bir durum tecrübe ettiğim için rahatlıkla söylüyorum psikolojiyle alakası olduğunu 🙂
Esila001 DamlaKardelen_ galiba birazda öyle olabilir ben parmağımdan kan bile aldiramam öyle soyleyim 🙈
Sinemty Esila001 benim de acı eşiğim çok düşük ama inanın öyle o kadar acımıyo, bi an yakıp geçiyo sadece o da zaten genital bölge çok kısa sürüyor 5 dakikalık bi acı, o da çekilmeyecek gibi değil ☺️