Esila001 Arkadaşlar lazer başlıyorum fakat özel bölge acıyormuş acı eşigim düşük önerebileceğiniz krem falan varmi lazer yaptırmadan önce surebilecegim en azindan acıyı hafifletsin falan diye kullanıp memnun kaldığınız ürün lütfen yardımcı olurmusunuz😔
Mom62636362 Esila001 Emla diye bir krem vardı, iğneli epilasyon yaptırırken onu kullanırdım, yüzeyi uyuşturuyor
Pamukhanim Esila001 bana hic bisey fayda etmemisti. Uyusturan kremlerden almistim ama hic fayda etmedi her seferinde Çığlık atarak yaptirdim. Ama korkmayin herkesin farkli olur
Leylus Esila001 o kadar çok ihtiyacım var ki bende çok istiyorum ve bende hıc acıya dayanamıyorum 15 aylık oğlum emziriyorum emzirme bitince gidicem inşallah şimdi yapılmıyor doğru dimi birde bi daha hamile kalınca tekrar çıkıyor diyorlar doğrumu acaba
Esila001 Bunu önerdi lazer yapan kişi ama nasıldır kullanan varmi yada önerebileceğiniz memnun kaldiginiz
Mom62636362 Esila001 Kollarım için kullandım ben, evet memnun kalmıştım. İnternette emla diye yazın direkt çıkıyor
Esila001 Pamukhanim ya inanın koltuk altım ve kollarımda o azıcıkta olsa acıyı hissettim ozel bölgeye dayanamam galiba ya
Miniknur Yaa kim diyor acıyor diye. Valla heryerime yaptırdım sadece eklem bölgelerim çok acıdı. Dizim ve ayak bileği:)
Esila001 Miniknur valla ozaman acı esiginiz yok valla benim acıdı kollarım ve koltuk altım ozel bölgeyi haftaya yapicaz naparim bilmem yarıda bırakırım galiba 🙈
Esila001 Leylus valla canim bende ilk gidiyorum kandırdılar benide bide artık canıma tak etti bakalım göreceğiz nasıl olacak
Mom62636362 Esila001 Rica ederim ❤️ bu arada acı her türlü var, acıyı kabullenmek çok daha kolay olur sizin için
Miniknur Esila001 aslında bende nazlıyım aşim en ufak eliyle bacağıma vursa ayy derim.ne tatlı canın var der:) ama iş kıl tüy olunca kurtulmak için acımadı demek🤣 ama istediği kadar acısın kolaylığı muhteşem
Leylus Esila001 inşallah çok güzel olur canım ya bi adım atmışken geri dönmemeye çalış kurtul valla ya