TurkerNoyan Sevim234 biz şuan 43 günlüğüz ama bir aylıkken gitmiştik doktora boyu 54cm kilosu 5000 di
Gulsah10 Sevim234 oğlum 14 aylık 85cm boyu 13 de kilosu maşallah baya baya ilerden gidiyormuşuz büyümeye çok meraklı hemencik büyüsem diyor 😊😊
Gamzeciks Bet zeytinyağ sürüp biraz bekletip konak tarağıyla tersine tarayın. Pıtır pıtır dökülüyor. Banyodan önce yapın. Banyo sırasında da iyi durulayın. Benim bebeğimdede vardı doğduğunda
Dogavesultan minikailemmm yoo doktor iyi diyor kilosu ideal demişti yani bence sağlıklı olması önemli olan kilolu olması değil
Deletedmom5 peribelis günlük 20-30 gram arası almaları gerekiyormuş. Benim oğlum günlük 20 gr alıyor doktor biraz aç buldu sanırım yada yavaş mı diyeyim
Mom064 Bet benim kızımdada konak vardı bebe yagı sürdüm biraz yumusamasını bekledim ve tersine taradım bitti🤷🏻♀️
Sarileblebi Sevim234 Sevim234 ya burdakiler abartıyor ya benim kuzum cok zayıf anlamadım 3 ay 16 günlük 5300 kg 56 cm ???? Kız bebe
Brrn8890 Sarileblebi her çocuk bir deil canm bu tür postlara bakma bile insan ister istemez takıyı uzuluyo zaten milletin çocuğunun kilosunu soranlara ayar oluyorum 😏