kursadsrkndyg Oğlum 5 ay 16 gunluk 1 haftadır desteklı oturtmak istiyorum deniyorm ama kendını hemen öne kaydırıp yatar pozsyna gelıyo ..
[silindi] kursadsrkndyg Ben bebeğim doğduğundan beri onun istekleri doğrultusunda hareket ettim yapabileceğine inanıyor ki oturmak istedi dedim ayına gününe bakmadım oturttum sizde Eğer oturmak istemiyorsa zorlamayın
Yagizmomms kursadsrkndyg Daha erken zaten canm . Benimkide 2.5 ayından beri yatmak istemiyor kucagmda tasimaktan kambur oldum. 5 aylık smdi kendi başına otursun diye dua ediyorum artık henüz benmkide oturamıyor.
deletedmom2200 kursadsrkndyg erkek bebekler 6 ayı doldurmadan oturtulmaz canım zorlama sakın kendisi ne zaman isterse o zaman oturur
Minikheyecan Bizde 3.5 aylıktan beri dedtekli oturtuyoruz kucak , koltuk vs şu an 4.5 aylık. Bebek kendisi sinyal verir diyorlar bizde de öyle oldu hep kendini öne doğru kaldırıyor
Alminakarakaya Minikheyecan benim kızımda öyle canım 3.5 aylık oturmak istiyo sürekli kucağımda falan oturtmasam ağlıyor ana kucağına koyduğum zaman hemen kendini yarım şekilde kaldırıyo☺️
kursadsrkndyg deletedmom2200 deletedmom2200 şimdiye kadar hic oturtmadım doktorumada danıstım ıkı hafta sonra insaallah blw yontemıyle tadınlara gecmeyi dusunuyrm bunun içinde bebgin dik durması lazım doktor desteklı oturtmaya basla dedi ama desteklı bile oturmak istemiyor bende gecmı kaldm acaba dedım
Minikheyecan deletedmom2200 oturtulmaz demişsiniz ama bir çok hekim artık bu görüşü benimsemiyor bebeğe bırakılıyor bu durum ☺️
deletedmom2200 kursadsrkndyg haklısın canım ama zorlayamazsın demek ki hazır değil ayrıca BLW yöntemini hemen ilk başta uygulamak zorunda değilsin önce sen her şeyi teker teker ve çok az miktarlarda tadımlat daha sonra oturmaya başladığında kendi yesin benim oğlum 8 aylık daha yeni başladım önüne koyuyorum hala doğru düzgün tutamıyor zamanla hepsi olucak 😍😍😍
deletedmom2200 Minikheyecan bilmiyorum canım her hekim farklı bir şey söylüyor bana söylenen buydu ben de genel olarak bildiğim şeyi söylüyorum ama dediğim gibi zaten kendisi isterse oturur istemezse oturmaz o konuda hem fikiriz 🙏
Minikprensannesi kursadsrkndyg hazıroluşlugu yok demekki daha zamanı degil onun için biraz daha beklemelisniz
Demiratesinannesi kursadsrkndyg kursadsrkndyg merhabalar, post açılalı çok olmuş ama benim oğlum da oturmak istemiyor. Gidişat nasıl oldu neler yaptınız? Bi sıkıntı çıkmadı umarım 🙏