Tazeanne3434 Aşıdan sonra yan etkileriniz ne kadar süre sonra başladı ne kadar sürdü ve neler yaşadınız ?
Bebekaras Tazeanne3434 bende bekleyelim burda. 2 saat önce vurdurdum. 24 saat agri kesici içmeyin dedi sizede dedimi öyle birșey 🤔
Eesay Tazeanne3434 akşam 9 gibi aşı olmuştum 2-3 saat sonra hafif kol ağrısı ve 1-2 saat süren halsizlik oldu o kadar
1Nisa1merve Kolum agridi gundz ilkinde az agrimisti bunda daha cok tu. .soguk su icmistim bi kac bardak oyuzden mi asidan mi bilmyrm ama gece atesim vardi ve bogazim falan agridi .baska da biseyim olmadi.
dinle_beni_bi Tazeanne3434 ilk dozda kol ağrısı ikinci dozda çok hafif kol ağrısı oldu. Başka birşey olmadı
dinle_beni_bi Tazeanne3434 Ben o kadar çok korktum ki. Nette yazılanlar. Aşı dan sonra düşüp öldü denilenler. Boşuna korkmusum. Hicbirsey olmadı
crazymommy Tazeanne3434 pazar günü 3 de vuruldum akşam kol agrısı başladı canım 2 gün sürdü agrım 2.dozda daha çok kolum agrıdı nedense🤔 evet agrı kesici etkisini azaltıyormuş mecbur degil sen 2 3 gün falan agrı kesici antibiyotik falan içme
Tazeanne3434 crazymommy valla ağrı kesici içtim de antibiyotik kullanmıyorum kardeşim sağlıkçı ağrın ateşin olursa parol içebilirsin dedi ilk dozda da ağrım ateşim oldu içtim hastanede böyle bisey demediler
Cancansmom Tazeanne3434 2 gün hafif halsizlik yapti o kadar. Cok ağrın ya da ateş olursa paracetemol al demişti ama olmadı.
Annesirintugceuzun Ben de 1 saat önce 2. dozu oldum . Henüz bir şey yok ama Rabbim korusun diyelim. 🤲🏻☺️
crazymommy Tazeanne3434 hımmm aynen parol etkilemiyor canım parol içebilirsiniz dediler bizede hastanede
Tazeanne3434 dinle_beni_bi panik atak hastasıyım bende okudum onları ve korka korka yaptırdım İnan inşallah rabbim sonumuzu hayr etsin