Sedaaay Nrcn87 aynı zamanlarda benim bebeğimde de oldu neden oldu anlamamıştık acaba bu herkezde mi oluyor anlamdım
Sedaaay Nrcn87 sarıysa problem yok diye biliyorum ishalden biz de yattık Çinli bizim ki yeşile dönük sumüksüydü doktor bebeğin kakasını bezin emmesiğini ancak ishali bezin diğerine göre emdiğini söylemişti ama bana seninki normal kaka hgibi geldi mama veriomusun
MetehanSevda Nrcn87 benim bebegiminde her bezi kakali bu ishal mı demek oluyor simdi sadece anne sutuyle besleniyor
Nrcn87 Sedaaay ablamda aynı şeyi dedi ishal olmuş diye sulu gene yapıyor sırtına kadar çıktığı da oluyor arada
MayneymisAltintop Nrcn87 sizinkisi normal gibi ama. Bizde 3 ay 16 günlüğüz günde 2 kere sarı pütürlü kakamız var doktor doyduğunu gösterir dedi. Yeşil ve günde 6 kere olursa ishal demektir.
Zumra Biz hep kabizlik yaşıyoruz sekiz günü buluyor anne sütüyle besleniyor 3 ay 25 günlük geçer dediler beşinci ayına kadar bekliyoruz.🤗🤗
Sedaaay Nrcn87 bende aynı şekilde besliyorum anne sütü artı mama kakası öyle oluyor sadece emzirenlerinki kokusuz biraz daha koyu oluyor ishal çok kötü kokulu oluyor ben yaşadığım için biliyorum
shachi Benim bebeğim 3 ay 12 günlük günde 3-4 kez sarı veya hardal rengi kaka yapıypr. Dr bunun normal olduğunu anne sütü ile beslenen bebeklerde doyduguna işaret olduğunu ve sağlıklı olduğunu söylüyor...