Zeynebinannesiii seymakmtrnsf kafası sıcak birazcık korktum ateşlenecek diye inşAllah bunun yukarısına çıkmaz 😒
Oykuaygun Zeynebinannesiii 1 aya kadar bende öyleydim her saniye ateş ölçerdim ama alıştım zamanla 😁 kafaları hep sıcak oluyor
seymakmtrnsf Zeynebinannesiii Çok normal. Havalarda sıcak. Bundan dolayı normal. En kesin sonuç koltuj altından verir.
Zeynebinannesiii Cigdemsenol kafası biraz sıcak geldi bana alnı koltuk altından ölçtüm 36,6 çıktı o yüzden korktum
Cigdemsenol Zeynebinannesiii Kafalari hep bira daha sıcak oluyor çünkü belli bi yasa kadar kafalarından işi alışverişi kontrol ediyorlar
Prensannesi28 Zeynebinannesiii 37,2 den sonra yüksek sayılıyor diye biliyorum benim bebişinde hep 36,8 37 arası oluyor havalar çok sıcak
Prensannesi28 Zeynebinannesiii bazı bebeklerin başı daha sıcak oluyor benim oğlanında aynı yanıyo hep başı
NefesMaviDeniz Zeynebinannesiii Bebeklerin kafaları her zaman vücut ısılarına göre daha sıcak olur. Bu nedenle 1 yaşlarına kadar alından ölçer değil de kulak yada koltuk altından ateş ölçmek önerilir doğru ölçü için..36.6 gayet normal bir ateş korkmayın☺️
Zeynebinannesiii NefesMaviDeniz koltuk altından ölçüm yapıyorum fakat normalde hep 36.2 olurdu bır baktım alnı ve kafası sıcak☺️ Ölçtüm 36,6 geldi arada 36,7 oluyor yada 36,4 oluyor korktum inşAllah ateşlenmez 🌸teşekkür ediyorum..😊