Yasemin38 Mirosunannesi hemen öyle yeri belli olup arkasına diş patlamıyor canım malesef. Uyku düzeni değişiyor uyanık kaldığındaki hallerinde değişiklikler oluyor tüm huyları alt üst oluyor 🤦♀️
Mirosunannesi Yasemin38 zaten mız mız bi bebekti şuan daha berbat patlayınca esk düzenimize döner miyiz ki
Mirosunannesi crazymommy gece 6 7 kere uyanır 10 da 10 bucukta uyudu şuan saat 12 bucuk ama 3 kere uyandı şimdiden
busrasilra14 Mirosunannesi yani kabarmis ama bizimkinin boyle kabarik vallahi 1 aya yakin gezdik cok da eziyetliydi. Her sabah acip agzina bakiyordum patladimi diye. 7 ay 1 gunlukken patladi 🙄 insallah sizinki daha cabuk patlat
Mirosunannesi busrasilra14 ayy 1 ay daha böyle olursa ben bi 10 yaş atarım herhalde 😬 o da bende sürekli uykuluyuz gün içinde
busrasilra14 Mirosunannesi tetagil al canim boraz dindirir belki huysuzlugunu. Cok zor patlatiyorlae iste Allahim yardım etsin onlara da 🙁
crazymommy Mirosunannesi yaaaaa demeee😢 bugün ilk kez gece uyanmadan deliksiz uyudu haliyle bende deliksiz uyumuşum canım. Hayret ediyorum hala şaşkınım. 😅😅😅😅
busrasilra14 Mirosunannesi jel degil canim granul. Dis patlatma evresindeki huzursuzlugu biraz giderebiliyor.. denemekte fayda var
Ali123 Mirosunannesi evet dis canim bebegimde öyle üst iki disi.bide sürekli agzina bakma disleri gizlenir cikmaz der babannem bir bebegin annesi sürekli bakarsa