Mervito Kızlar merhaba bebeğim 4 aylık emmiyor o yüzden sütümü sağarak veriyorum 2 saatte bir sağıyorum tek göğüs 110-120 Cc çıkıyor az mı yoksa normal mi bilemedim açıkçası
Gizo87 Mervito çok çok iyi hem de. O zaman 24 saatte 2 litre süt yapar. Bol bol depo yaparsınız. Saati 3 e uzatabilirsiniz bence, biraz dinlenmiş olursunuz
Teemo07 Mervito Maşallah maşallah… 🧿 Benden tek göğüs 90 cıkıyor o da günde 1 kez sonra yok. Diger inde neredeyse hiç yok belki 10 cc. Makinanız ne acaba?
Gizo87 Mervito maşallah diyeyim nazar değmesini. Benim bebiş de 4 aylık 850 900 cc içiyor 24 saatte. Ben de sağarak besliyorum. Kolaylıklar dilerim 😍
Mervito Teemo07 canım ben manuel kullanıyorum Philips aventin dışarı falan çıktığımda emzirme örtüsünü örtüp sağıyorum 😊
Angel35 Gizo87 neden sağarak besliyorsunuz acaba meme reddi mi var? Benim kızım sadece emmek istiyor işe başlayacağım için biberona alıştırmak istiyorum ama hiç kolay olmayacak sanırım siz en başından beri mi sağarak veriyorsunuz
Pembepanterr Mervito Normal canım düzeni bozmadan devam et ben de 17 ay sağdım sabahları bi sağardım 350 cc çıkardı 😀❤️
Mervito Pembepanterr inşallah. Ben de o kadar süre devam ederim sabahları 230-240 çıkıyor ama gece de kalkıp bir kere sağıyorum
[silindi] Pembepanterr benim de bir ay öncesine kadar tek göğüs 180 çıkardı şu an sağıyorum 60 ancak çıkıyor 3 saatte bir. Hatta her iki meme toplamda 100 ancak geliyor neden böyle oldu acaba ya. Şarıl şarıl akardı şimdi yok ☹️
Kbrnn3641 Pembepanterr 17 ay boyunca kaç saatte bir kaçar dakika sağdınız? Gece de sağım yapıyor muydunuz
basakhanim34 Pembepanterr özel bir şey yiyip içiyor muydunuz bebeğiniz kaç aylıkken bu kadar çıkıyordu
Pembepanterr Mervito Canım benim sabah cok cıktığı için geceye stok yapıyordum o yüzden gece sağmama gerek kalmıyordu 😊 gelir gelir uzunca süre içsin sütünüzü inşaAllah ❤️
Beatrice00 Size en guzel onerim bebek emmiyor ise uyurken ve uykudan kalkincs emzirmeniz ben o sekilde atlattim