SedefK Arkadaşlarım biz 3 ay 2 günlüğüz doğduğundan beri sütüm yetersiz ve hem meme hem mama olarak ilerliyoruz. Böyle yapanlar acaba mamayı düzenli mi veriyorsunuz yoksa emzirip doymazsa mı veriyorsunuz?
Seymacr SedefK 3 ay 21 günlüğüz emzirip üstüne mama veriyorum. Bazen göğsümü hiç almıyor sadece mama veriyorum, bazen de güzel emiyor mama vermiyorum.. Biraz karışık oldu ama tam olarak böyle 🤭
SedefK Mrv42 benim de genelde iki oluyo ama acaba aç mı ben az mı mama veriyorum diyorum sürekli, vicdan yapıyo insan
SedefK Seymacr ben de ne zaman zorlayıp isterse mama vermeye çalışıyorum yani az olsun beni daha çok emsin diye
aselinannesi06 SedefK 5 ay 17 günlük kızım 1 aydır hem mama hem meme gidiyoruz önce emziriyorum hala aranıyor doymuyor oluyo 120 cc de mama veriyorum bazen onu bile içmiyor bazen de 150 cc içiyor değişiyor
SedefK aselinannesi06 ben de acaba çocuk aç mı her emzirmeden sonra mı versem diye diye her gün kafayı yiyorum da 🤷♀️
karprensesiannesi SedefK bizde 3 aylığız eşimin ailesi aç bu çocuk aç bu çocuk demesiyle mamaya başladık onun tadına alışınca bırakamadık bidaha ben emziriyorum mama isteyince memeyi ittiriyo diliyle öyle anlıyorum mama istediğini düzensiz veriyorum doktor tavsiyesi ile mi başladın mamaya?
SedefK karprensesiannesi yok canım tam olarak senin dediğin sebepten başladım mamaya ama bir süre tedavi gördüm hiç emziremedim o arada iyice alıştı şimdi de bırakamıyoruz 🤷♀️
Ruveyda_yasin SedefK bende aynı şekilde meme artı mama gidiyorum 3 ay 16 günlüğüz sütüm az bazen meme veriyorum çünkü tek mememi kabul etti onda da biraz dolmasını bekliyorum sütümün geceleri meme gidiyorum gündüz mama meme
SedefK Ruveyda_yasin aynen ben de geceleri sasece meme veriyorum, doymasa uyumaz diyerek gönlümü rahat tutmaya çalışıyorum
GozdemHilal 6 ay 23 günlük meme emiyor üstüne mama içiyordu o zamanlar şimdi canı ne zaman isterse meme aralarda ek gıda günde 4 kez de mama içiyor o dönemlerde ben genelde meme verip peşinden mama veriyodum muhakkak çünkü iştahlı bir bebekti.
aselinannesi06 SedefK benim sütüm az olduğu için ben hemen hemen her emzirmeden sonra veriyorum geceleri emziriyorum sadece baktım o zaman da aranıyor uyumuyor geri yine mama veriyorum mecbur 🤷♀️ aç kalmasın da tek yapcak birşey yok malesef
Mrv42 SedefK yok aç olsa uyumaz yada gülmez mutlu olmaz anlarsın ağlarsa tabi ekstra mama verirsin değilse toktur hiç şüphen kalmasın aklında