Ecoo Milagrosoreiro Ceren255 saol canim🤗deniycem bunu bir ögün yerinemi iciYorsun yoksa ana ögün olarakmi?
sarpinko Ecoo evet evet tamda bu kuzum.dayanamam dersen iki ara ogun yaparsin.sknti olmaz bol su.sekersiz cay kahve yesilcay falan serbesr istedgn kadar.ilk gunlerde zorlanirsin ama bir hafta sonra o zorlanmada haffliyor bir ay sonra hiiic aklina gelmez yemek.
Ceren255 SaremAselim_0817 Fasulye12 nur-nr_123 Asafbey44 egeninanns Mehmetinannesi03 Ecoo Hsgjllcfgkpfd Ygzmomm HeartShapedGlasses sarpinko Fercan Meyrmm sarpinko Cemreninannesi11 Rumeysanur Milagrosoreiro Cemreninannesi11 sarpinko Mom4775 Rumeysanur Mucizem_0809 Meyrmm Evett kızlar haftaya CUMA GÜNCEL KİLONUZU BEKLİYORUM AZMET VE BAŞAR 💪💃💃💃
nur-nr_123 Ceren255 anldm cnm bn diyetisyenle 65 kadar indim taşınma durumundan devm edemedim şimdi tekrr baslamm lazım 67.5 olmuşum rahat bı 15 kilo fazlam var ya
Fasulye12 Ceren255 eskiden diyetisyene gidiyordum onun bana söylettiği bir cümle vardı:😂 Bu güne kadar yedim de ne oldu 😂, gerçekten de çok mantıklı sonuçta tatlı Yedim 1 saat sonra etkisi geçior hamur işi yesem sonra hiç yememiş gibi hissediyorum 🤷🏻♀️
Ceren255 Fasulye12 bu sözü tuttum 😊 bende şu sözü çok seviyorum “ Vazgeçmek istediğinde neden başladığını hatırla ” 💪 başarıcaz biz kadınlar olarak neyi başarmadık ki 😉
Ceren255 nur-nr_123 Asafbey44 Ecoo ada94 Gzdzeynep Efulii00 meleknur21 2Minnosannesi Edabebek1 RiverandSun Melekk_2604 Lilya-t Cemreninannesi11 gmzerdgn 2Minnosannesi Grbtbnbr NefesBilgem Cemreninannesi11 Milagrosoreiro Mehmetinannesi03 SaremAselim_0817 egeninanns Mucizem_0809 Hsgjllcfgkpfd Ygzmomm HeartShapedGlasses sarpinko Fercan Rumeysanur Mom4775 Fasulye12 Evet kızlar Başlangıç ve Güncel kilonuzu alalımm 🥰🥰💃💃 Başlangıç; 97 Geçen hafta ; 93,5 Güncel ; 92,5 maalesef ki sadece bir kilo gitti 🤦♀️ ama olsun yılmak yok 💪😊👍🏻🥰
Meyrmm Ceren255 günü gününü maalesef pek tutmayan bı çocuk bazen iyi yer bazen ağzına sürmez hiç bişey 🥺