Slmasnl Gulnuraraserol çok iyi inşallah verirsiniz bende Doğum yaptıktan 10 gün sonra gidecem ameliyat yerim iyileştir o zamana vakit kaybetmek istemiyorum
Slmasnl Peki arkadaşlar ben ilk kızıma süt sağarak verdim ama sütümü sağarken sağdıktan sonra hep bi tatlı yeme isteği olurdu tatlı yer su içerdim siz de oluyor mu bu nasıl dengelediniz bunun için de Öner’i yapıyor mu doktor
Tsmykt FerideguL evet online internet üzerinden yapiyoruz instagraminiz varsa diyetisyenanne die bakanilirsiniz ilk ayim ve güzel kilo verdik bakalim devam ediyorum 🙏🏻
Slmasnl Tsmykt fiyatları nasıl ben burda özel hastanede bi doktora gitmeyi düşünüyorum aylık liste falan mı veriyor nasıl yapıyorsunuz
_RainBow neleri yemiyor zayıflayanlsr valla gittikçe kilo alıyorum emziriyorumda 😢sütümde yetmedi anlamadım valla
Tsmykt blzylcnsy linki paylasamadimda @diyetisyenanneden doktorumun adi Ayşen Tarcan sayfasinda ya yaziyor zaten
Slmasnl Tsmykt aylık fiyatsa çok iyi peki vücut yağ oranını falan nasıl bakıyor nasıl bi süreçle başladınız biraz anlatır mısınız birde ne kadar süredir yapıyorsunuz ek olarak spor var mı
Slmasnl Tsmykt aylık fiyatsa çok iyi peki vücut yağ oranını falan nasıl bakıyor nasıl bi süreçle başladınız biraz anlatır mısınız birde ne kadar süredir yapıyorsunuz ek olarak spor var mı
Annesininoglu Tsmykt canim ben de bu diyetisyenden diyet almak istiyorum ama onceden bir diyetisyenden diyet yardimi aldm ama tansiyonum dustu. bu diyetisyen ne uyguluyor örnek bir menu atiyorum oglen menüsü soyler misin ona gore ben de katı mı degil.mi karar verip diyet alacagm
Tsmykt Slmasnl tahlil istiyor baya fazla sonra tarti istiyor yani kilonuzu sonrasinda kendisi hesapliyor ben baya memnunum soyle diyim 80 ile basladim suan 74 oldum devam ediyorum hala arti spor yapamiyorum çocuktan dolayi ama aç kalmiyorum ve sütümde hic azalma filan yok 🥰