Deryatpzglu Bebeğinizi emziğe nası alıştırdınız. Benimki hep memede durmak istiyo özellikle uyurken. 3 farklı emzik denedim 3 ünü de almadı. ağzına sokar sokmaz diliyle ittiriyor. Bi öneriniz varmı. ( bu arada 40 günlüğüz)
Tuba Deryatpzglu hangi emzigi denedin? bende bir sürü denedim sadece avent ultra air olanini aldi. Ucuna sab simplex damlatip agzina veriyordum ve biraz tutuyordum öyle emmeye basladi ve alisti.
Cmnalp Deryatpzglu bizde aynıydık ama zar zor alıştı yine uyurken tutuyo onun dışında tutmaz 😂 wee baby
Yaseminhan Deryatpzglu bende avent kullanıyorum ama benimkide ilk almadı damaklı olanı al bu arada.. sonra alıştırmak için bu demir vitamini veriyosun ya ağzını geveliyo falan verdikten hemen sonra verdim ağzına.. bide uyku sersemiyken verdim falan bıkmadan denedim sonunda başardım 😁
MetehanSevda Yaseminhan benimki hemen kusuyor ya ne emzik ne biberon hic bise almiyor suan elini agzini goturuyor elini yalamaya basliyincada kusuyor napcam bilmiyorum ya ne guzel alistirmissjniz bende herseyi denedim ama olmuyor
Deryatpzglu Yaseminhan damaklı olanlardan denemiştim ilklerde almamıştı. Ama ucuna bişey sürüp vermeyi falan denemdim hiç denicem 😁
Fbasturk Yaseminhan 1 yaşından küçük bebeklerde damaksiz emzik kullanılmalı isterseniz araştırın derim
kelebekkk MetehanSevda ne kadar güzel almaması emzik daha iyi bende hep uyurken veriyom işte nasıl bıraktıran bilmiyom
Deryatpzglu fk3458 kendi yeğenimin emziğini yıkayıp verdim philips aventindi. Aldı onu biraz. Bende heralde bunu emicek dedim satın aldım aynısından ama yok almıyo almıyo.
kelebekkk Deryatpzglu bebekler kaliteli emzik kullanmıyor ya bizimde adı bi emzik var onu veriyorum sadce uyurken ama emzikaglikli bise değilde bazende kurtarici
Deryatpzglu kelebekkk ilk başta hiç vermek isteöedim ama memede durmak istiyor hepp. Aksine bide kucağa alıştı . Alıştırmak zorundayım. 😒
Tuba Deryatpzglu bide avent ultra air olanini dene. Arkadasimin oglu da baska emzigi tutmamis o haric 😊 Sab Simplex Gaz damlasi ve tatli bi tadi var. günde 15 damla verebilirsin ben hep 2-3 damla damlatip veriyordum agzina😁
Scanli Deryatpzglu doğduğu gün verdik alıştı 😊 sonradan alışması biraz zor oluyormuş galiba. Büyükler öyle söyledi 😁
Deryatpzglu Tuba bazen şerbet falan sürsem diye düşünüyorum 😂😂 bizim gaz problemimiz yok çok şükür 🙏🏻
Lala9358 Deryatpzglu avent ultra soft tavsiye ederim bebegimde emzigi almak istemiyodu bide gec verdim 3 aylikken basladim devamli verdim pes etmedim gerekti ac biraktim suya batirip verdim 3 gun boyunca pes etmeden verdim once meme veriyodum sonra cekip emzigi verdim geceleride oyle yaptim ve sonunda emzigi tuttu suan 6 aylik her verdigimde agzina aliyor severek emiyor mutlaka aventin ultr soft emzigini al tutucacaktir sabir🤗🙏🏻
Deryatpzglu Lala9358 ben memeden sonra verdim değer değmez diliyle ittirdi. Süt damlattım verdim gene çıkardı. 3 emzik denedim hep böyle. Emziğe para döktük resmen. Şimdi bide onu da alırsam onu da istemezse diye korkuyorum 😂 elimdekilere alıştırmaya çalışıcam 🙈😂
Duyguaslannn Deryatpzglu doğar doğmaz vermediğime o kadar pişmanımki. 2 ay 4günlüğüz aklına gelebılecek tüm marka emzikleri aldım asla almıyor
Regen Deryatpzglu bi doktorun yazısını okumuştum bebeğiniz istemiyorsa ısrarcı olmayın diyordu. İstemiyor olabilir belki de bence zorlamayın.
Lala9358 Deryatpzglu pes etme hep dene ve ac birakmayi dene oyle ver devamli ver bebegin 40 gunluk ne kadar erken veririlirse o kadar cabuk alisir biberonada biz 5 aylikken basladik basta bebegimde istemedi ama sonradan alisti alirsan aventin biberonunu tavsiye ederim anne gogusune en yakin biberon o🤗 umarim alir canim sen dene pes etme 🙏🏻