Asilinannesi1 MucizeKalbim şurda bekliyim şuan küçük bende rutin yapıcam ama seçemedim henüz. Kış da geliyo duş olmaz gibi şuan duş aldırıyorum
Mehtapakgl MucizeKalbim Ben saat 19.30 da oğlumu dışarı çıkarıyorum max 1 saat dışarda geziyoruz. Eve gelince önce emziriyprum. Sonra banyo ediyor( aşırı sıcaklarda) altını değiştiriyorum kıyafetini değişriyiorum. Sonra çok dikkatle dinlediği kitabı okuyorum. En son kucağıma alıp bana iyice doymasını sağlıyorum. Sonra uyutuyorum… ama tabi hala kendi kendine uyuma alışkanlığı yok henüz
nur-nr_123 MucizeKalbim ilk doğduğundan beri alt degistir pijama git ışığı söndür uyku arkdsi ver desteksiz uyuyor ilk günden beri 18 aylık oglum
antropologanne MucizeKalbim 14 aylik kizim. Saat 20.45 de basliyoruz. Banyo, giyinme, masaj, mama, kitap okuma, biraz kudurma ve uyku.
Berilelif Asilinannesi1 valla öyle bi rutinimiz yok maalesef 🤐 Kızım 2′5 yasında aksam 9. 9.30 da uykusu gelir tek istediği elini tutmak olur birde süt içmek isterse süt içer Oğlum 3 aylık oda baka baka uyuyor garibim 🤐
MucizeKalbim Asilinannesi1 bebeğimle uyku eğitimine başladık mis gibi gidiyordu ki bugün uykudan 30 40 dk önce yıkadımmm ve uyumadi. Her bebekte uyku ve rahatlama yapmıyor maalesef bebeğimi su uyarmış oldu ve çok agladi uyuyamadi. Yani aman deyim.
MucizeKalbim Berilelif ikisi zor oluyor mu ya bende 3 yasina gelince belki kardeşi olur diyorum ama acayip korkuyorum
MucizeKalbim Mehtapakgl kac aylik suan. Bebeğim eğitim alıyor kendi kendine uyumayı ogreniyor ama.uyku öncesine onu rahatlatacak bi rutin bulamıyorum oyuzden uyuma.sureci uzuyor. Eğitim cok cok ise yaradı bu arada mutlaka araştırın
MucizeKalbim nur-nr_123 bende bu sekilde ilerleyecektim ama 1-4 ay arası kolikti ve sallanmadan kucakta gezmeden uyumazdi. Ve alışkanlık oldu kucak emme sallanma … eğitim veriyorum ama onu sakinleştirmek için bi rutin bulamadim
Asilinannesi1 MucizeKalbim me kadarlık bebeğiniz? Kendiniz mi veriyosunuz yoksa yardım alıyor musunuz? Bende alıcam da
Mehtapakgl MucizeKalbim Ben uyku eğitimi danışmanlığı almak isteyenlerden değilim. Çünkü beni aşırı aşırı uykusuz bırakan bir bebek değil. 7 aylık olacak 7 gün sonra. Benim prensibim şu gün içinde bana yeteri kadar doyması. Zaten şurda 2 sene sonra kendi kendine uyumayı öğrenecek.
nur-nr_123 MucizeKalbim bnm oğlumda aşırı gazliydu cnm bn masaj yapardım yikardim sıcak su torbası koyardım bide kontrollü bı şekilde reflü yatağında yüz üstü yatırdım bn en çok o iyi geldi bize gece ben uyuyana kadar öyle yatirirdim hem gazını çıkarır hem uyurdu
MucizeKalbim Sevgiela 5 aylikti denemeye basladim bi ileri iki geri oldu ve 6.5 aylıkken destek almaya başladım.1 haftadir eğitim alıyoruz ve hazırlık bitti 3. Gündeyiz eğitimin.
Berilelif MucizeKalbim yani aslında tek çocuktan farkı yok şimdilik kızımın bana bi zararı kalmadı şükür WC eğitimini tamamladık kendi kendine oynuyor bazen hep beraber oynuyoruz bence bu zorluk çocuğa yada annenin gücüne göre değişiyor ☺️
Sevgiela MucizeKalbim faydasını gördünüz mü peki bende düşünüyorum bebeğim 3 ay 25 günlük sallanarak uyuyor beşiğinde
Asilinannesi1 Sevgiela bende 4 ay 15-20 günlükken yardım alıcam. Ben de merak ediyorum kimden aldınız ve gerçekten etkisini gördünüz mü
MucizeKalbim Berilelif bunu duyduğuma cok sevindim 🤭 inşallah banada kismet olur ve kizimi üzmeden kardeşini de buyutebilirim
MucizeKalbim @AsilinAnnesi @Sevgiela Instagramda araştırırken denk geldim uyku günlüğüm diye bir sayfa. Kendisiyle basladim cok tatli bi kadin 3 hafta sürüyor eğitimi paketi alırsanız disarda parkta cafede arabada veya farklı bir evde de uyumasına yardım ediyor. Suan için çok iyi gidiyo. Kendi kendime yapmayı denedim ama olmadı ki olmazmis zaten
MucizeKalbim Mehtapakgl ben kendimi geçtim bebeğim çok stres yaşıyordu uyuyamayıp. Emerek uyuyordu artik çatlayacak kadar emmiş oluyodu uyuyamayinca iyice sinirlenir. Veya kucakta gezerek zıplayarak yaylanarak en kötüsü bunların hepsi ayakta emzirip yaylanip onu pispisliyodum gece bilmem kackez boyle olunca eğitim vermeye karar verdim ve ondaki rahatlamayi görüyorum tabiki bende artık daha iyiyim ruhen bedenen
Mehtapakgl MucizeKalbim Zaten çocuğu ve anneyi olumsuz anlamda etkiliyorsa mutlaka alınmalı hayat kabusa dönüyor gerçekten.