alparslanyy ahh ahh, öncelikle merhaba canım şimdi sen böyle gergin ve stres yukluyken o bebek uyur mu? Bende aynı durumdayım şimdi dünyaya yeni gelmiş bir bebeğe sen neden uyumuyorsun diye sorulmayacagina göre sen sakinligini vereceksin, eğer uyku zamanı gelince hah yine uyumayacak düşüncesinde olursan hiç uyumaz o hissediyor önce ılık duş aldır masaj yap şarkılar söyle ama kendinin sakin olduğundan emin ol bittin tükendin biliyorum seni anlıyorum ama sabır çarpı sabır ile ilerlemek zorundasın o daha doğduğunu bile bilmiyor belki önce kendin rahat ol bırak uyumasın bırak ağlasın sen eğer bakacak biri varsa biraz dinlen sonra çıplak göğsüne al tentene temas et onu çokça sevdiğini söyle ama huzurlu yumuşak bir ses tonuyla onu uyumasa da olur, iyi ol diyerek teskin et sabırla sevgiyle huzurla yaklaş sallama o tavsiye etmem kucağında piş pis yapabilirsin bırak kokuna doysun sonra uyuyacaktır. Benim bebeğim öyleydi durumu böyle aştık biz. Bol şanslar dilerim ha bir de arada bildiğin duaları kulağına oku çok işe yarıyor. O ağladıkça bağırdıkca sen sakin yaklaş her şey çözülecek inan. Biliyorum zor seni çok iyi anlıyorum sen harika bir annesin az daha sabır. Uzun oldu hakkını helal et 🌸🌸🌸🌸