Hirab alparslanyy valla cnm artık deliek üzereyim saat kaçta uyudu ve kaç kere kalktı emmeye 😭😭 ve küçükte değil ynai 16 aylık 🤷
alparslanyy Hirab ay bende hatirlamiyorum ya😂 gece 6 da bi posta kalkiyor sonra telefon gibi zır zır uyanip uyuyo
Birmuallime alparslanyy Allah kolaylık versin canım dün benim oğlum da doğru düzgün uyumadı kaç gündür kakasını da yapmıyor o kadar huzursuzdu ki en son ağlama krizine girdi hiç böyle ağlamazdı kakadan mı neden anlamadık sonra küvete koydum uyudu kaldı uykusu varmış meğer 😔
Btlbyza alparslanyy bak benim oğlumda öyleydi doktora gittik good nigt diye şurup var onu verdi uykuya dalmaya yardım etti 14 günlük şurup ztn sonrasında sorun ortadan kalktı sizde doktora danışın o şurubu
alparslanyy Btlbyza benimde aklima geldi ama cevremdeki insanlar engel oluyor 🥲 eczaneye danisip versem nasil olur? ,şimdi eczaneye gittim bay bay diye bi şurup var oda 4-9 yas arasi,2 aylik bebege bu tarz seyler verilmez dedi.
alparslanyy Umay3840 uyumasi lazim işte, uyanik kalmasi gereken zaman her uykudan sonra maximum 2 saat
Sonbahar33 alparslanyy Benim kızım 36 günlük ve sizin bebeğinizle aynı. Ben de yoruldum gece sabaha kadar gram uyku yok sürekli ağlıyor. Meme de susuyor
Elmel alparslanyy canm akşamları duş aldır güzelce masaj yap belki öyle uyur hatta bu onun belki uyku rutini haline gelir karnını doyur duş aldır masaj yap sonra uyut
alparslanyy Elmel gecen bi dediginiz gibi yaptim guzelce uyudu ,ertesi gun tekrar yaptim gram uyku yok 😏 banyodan sonra genelde uyumuyordu zaten 🥲
Sonbahar33 alparslanyy evet her emdiginde gözleri kapanıyor ama uykuya asla dalamiyor beşikte yatmıyor hemen uyanıyor neden böyle anlamıyorum geceleri asla uyuyamiyorum