sheesyelllow Ayre11 eğer işinin ehli istiyorsan tabiki doç Dr Aral Atalay hoca 13 yıl sonra evlat sahibi oldum önce Allah’ın sonra onun sayesinde 💙
Ayre11 sheesyelllow çok duydum eğer başka bir doktor bulamazsam icime sinen gideceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰
Ayre11 2prematureannesi şehir Hastanesi’nde hemen yarın muayene olmam imkansız gibi bişey ama yine de teşekkür ederim 🙏🏻🥰😇
2prematureannesi Ayre11 rica ederim evet muayene konusunda zor oluyor hemen olması bende ilk defa bunda ultrasona girmek icin özele gittim 1 kere bida gitmedim
Ayre11 Ozlem98 yıldırım dorukta dr.fatos deniz yigitturk vardı onun nereye geçtiğini biliyor musunuz acaba 🙏🏻
sheesyelllow Ayre11 bence 1 defa git zaten anliyacaksin başka doktor aklına bile gelmez hakkında hayırlısı olsun 💙
Ayre11 2prematureannesi Acil olduğu icin özele yonleniyorum mecburen 🤷🏻♀️😇 Teşekkür ederim tekrardan 🥰🥰🥰
Limonlusu Ayre11 en son hayat hastanesinde idi internetten bakmanızı öneririm 😊 birde Ahmet Yılmaz da çok iyidir.
Ayre11 sheesyelllow Biraz çekiniyorum açıkçası erkek olduğu için Hani sağlığın kızı erkeği olmaz kendim de saglikciyim ama kendimi ifade edemiyorum böyle bir durumda anlatamıyorum 🤷🏻♀️ Çok teşekkür ederim amin inşallah cumlemizin 🤲🏻😇🥰
sheesyelllow Ayre11 cekinilecek bişey yok ki zaten çok anlayışlı bı doktor bende sizin gibiydim ama alıştım eğer bayan doktor istiyorsanız da pınar turk var o da çok iyi
minikaa Ayre11 özel Anadolu hastanesinde. Daha iyisi çok zor bulunur kendisi o kadar iddialı ve güler yüzlü öyle söyleyeyim 😊
Ayre11 sheesyelllow pınar hocayı biliyorum ama hiç gitmedim inanın ben de Medicanada görev yapıyordum eskiden ordan biliyorum hiç aklıma bile gelmedi 🤷🏻♀️ teşekkür ederim 🤗