Eciss Eciss ayazasaf hayır aksine geç 41+3 te doğdu bende normal doğum yaptım artık doğduktan sınra bana da bir baygınlık hali gelmiş çocuk doktoru ve kendi doktorum o zaman kıllarını konuşuyordu 🤦🏼♀️ Bir sağlık problemi çıkmasın da bizimki de kız epilasyona göndeririz artık büyüyünce yeter ki öyle dertlerimiz olsun🥰🙏
ayazasaf Eciss aynen canı sağ olsun o önemli değil dökülüyor hem. Biliyorsunuzdur ama yinede söylemek istedim banyoda çok ovuşturmayın bize boş boş konuşan çok olmuştu o yüzden diyorum :)
Saresi Eciss benim bebeğimin de aynı şekilde, iki doktora gösterdim ikisi de sakral Gamze yok dedi. Size direkt doğumdan sonra mı söylediler? Benim de içimde şüphe var da
yaseminoztrk Eciss kızımda öyleydi. Kulakları, alnı, yanaklar heryeri kıldı şuan 6 aylık döküldü hepsi. Minik minik tüyler var oda olması normal bende kıl sorunu yaşayan biriyim çünkü. Ama o aşırılık dökülüyor 2. Ayından sonra
Eciss ayazasaf canını acıtıcam diye çok dokunmadan çabuk çabuk yıkıyorum zaten daha tam beceremiyorum ilk bebeğim 🥰
sevdam4721 Eciss benım kızımın kullanımında bıle kıl vardı abartısız Omuz kalçayı gectım yanı hepsı dökülüyor gıdıyo
Eciss Saresi evet doğumdan sonra doktorlar rapor tutuyor ya o zaman ultrason çekilsin dedi doğuma gelen doktor sonra vizite gelen doktor gerek yok dedi bir arkadaşım var beyin ve sinir cerrahı ona artım resmini çektirmelisin 4 belirtiden 2 si var dedi bakalım yarın çektireceğiz