Eciss Arkadaşlar merhaba benim 20 günlük bebeğim var Bebeğimin kalça kısmı baya kıllı böyle bir durum yaşayan ya da duyan var mı
bitterdelisi244 Eciss yeğenımın oyleydi ama korkmayın dökuluyor bizde babası kıllı dıye cok dalga geçtik :) dökuluyor ama 🌹
Alpbeybi Eciss benim bebe kıllı 😅 kollar bacaklar kuyruk sokumu. Ben çok tatlı buluyorum şahsen ama döküldü çoğu 2 ay 10 günlük 🥲
ly35 Eciss kuyruk sokumundaki tüyler kızımda da vardı. delik olabiliyormuş ultrasonla bakıldı 2.ayda hiçbir problem yok dediler. içinizi ferah tutun tedbir amaçlı bakılıyor. delik olunca da yürümeye başlamadan bir operasyon gerekiyormuş bende o dönem korkup araştırmıştım
Eciss bitterdelisi244 ama böyle kalça kısmında mı bize farklı bir hastalık söylediler de yarın ultrasona sokacağız bebeği biraz ciddi bir hastalık korktuk açıkçası 😢
Eciss Serpil51 kulaktaki ve omuzdaki tüyler evet ama bizimkisi popo kısmında bir hastalık söylediler de endişelendik yarın ultrasona girecek bebeğim
Serpil51 Eciss sakral gamzede bi delikde varmış kılların ortasında sizin ki de öyle mi , inşallah önemli bişeyi yoktur.
Aysunn25 Benimde bebeğim de çok vardı heryeri döküldü kuyruk sokumu kısmın da var hafif kaldı 7aylık azaldı iyice , 40ında ultrason çekildi oradan ama sorun yok dedi doktor ben araştırdın sakral gamze diye bisymis
Eciss Aysunn25 bizede omurilik ile ilgili bir sıkıntı olabilir dediler çok üzüldüm kaç gün ağladım sonra kendim üzüntüden hastalandım şimdi yarın ultrasona girecek bir sizlere danışmak istedim baya kıllı o bölge bizimde inşallah hayırlı haberleri alırız 🙏
Melekerenasel Eciss bizdede kıl var ama çok fazla deil şimdiye kadrda herhangi bir doktor birşey söylemedi resim atma sansinz var mı acaba merak ettm
Eciss Alpbeybi herhangi bir sağlık problemi yoksa sıkıntı değil tabiki ama doktorlar bizi korkuttu açıkçası
Eciss Serpil51 yok delik yok iki türlüsü varmış açık ve kapalı diye bizimki kapalıdan şüphelendi bakalım yarın ultrason çekilecek 🙏
Eciss ly35 evet banada omurilikte bir boşluk olabilir dediler inşallah bizde sizin gibi hayırlı haberler alabiliriz 🙏
Eciss Eciss ayazasaf hayır aksine geç 41+3 te doğdu bende normal doğum yaptım artık doğduktan sınra bana da bir baygınlık hali gelmiş çocuk doktoru ve kendi doktorum o zaman kıllarını konuşuyordu 🤦🏼♀️ Bir sağlık problemi çıkmasın da bizimki de kız epilasyona göndeririz artık büyüyünce yeter ki öyle dertlerimiz olsun🥰🙏
ayazasaf Eciss erken mi doğdu acaba ? Benim oğlum 36 haftalık doğdu zaten anesteziden kafam bulanık tansiyonum fırlamış bebeğimi aldıklarında doktorum 1-2 saniye gösterdi kapkara kıl yumağıııııı eve geldik kulakları bile kıllı kaş ve saç ayrımı yok alnı komple kıl 😄 zamanla hepsi döküldü bembeyaz kar beyaz bi oğlum oldu :)
Asel16 Eciss benim kızım da çok kıllı ya popo kısmı omuz baş kulak her yerde var ama kimse olumsuz bi hastalık olabilir demedi acaba sizin sadece popoda mı var
Wanderlust Eciss kalca kisminda sakral gamzeden bahsediyorsunuz sanirim. Onun icin ultrason istiyorlar delik varsa daha onemli sanirim delik yoksa dokuluyor yine de ultrason cektirmekte fayda var cok gecmis olsun