benbilmembebembilir Nurcannn evet var o damlalığın tamamı 1 ml tam ortasında çizgi var oraya kadar 0.5 ml
Bebegimm1 benbilmembebembilir evet eczacı 0.5ml dedi saglik ocagi 4damla dedi bende doktora gidip sordum kilosuna göre vericeksin dedi suan 8 aylik kilosuna gore verdim hep
benbilmembebembilir Icha doktordan doktora değişiyor demekki. Ama 1 ml de çok az olmaz mı kaç kg bebeğiniz
Ysg0 Ozlemm-19 kaç aylık bebeğiniz? Günde 1 olarak biliyorum çevremde kullananlar da günde 1 kez veriyor. Bence tekrardan bir sorun doktorunuza 💐
Ysg0 Ozlemm-19 bir puf ocean d3 vitamininde sprey aparatıyla satılıyor. Demir damlasını damlalıkla kullandım, d3 vitaminini de sprey aparatıyla kullandım. O yüzden hazne doluyor mu dolmuyor mu bilemedim 😊
denizanasi3 Bizim doktorumuzda aynı şeyi söyledi 4. Ayından beri 0.5 ml olan yere kadar veriyorum. Herkes kilo başına 1 damla verince kafam karıstı ctesi randevum var bir sorayım
Cns_28 Ozlemm-19 ocean d3 vitaminlerinin kutusunda iki ayrı başlık var. Biri sprey biri damlalık. Sprey olanı kullanıyorsanız bebeğin ağzına bir kere sıkıyorsunuz. Damlalığı kullanıyorsanız üç damla veriyorsunuz. Bence damlalık daha iyi öteki türlü spreyle genzine yapışabilir
Senacity benbilmembebembilir doktorumuz kilosunun 2 katını verin demişti. Biz 21 damla veriyoruz. Herkes kilo başı 1 damla demiş o yüzden çelişkide kaldım. Doktorunuza sorun isterseniz.
Ppinar Senacity bize doktorumuz kilo başına 2 damla demişti hep öyle kullandım ben mikroferi bazı bebeklere fazlası gerekiyordur belki ama devletin verdiğiyle ocean aynı değil o yüzden ocean fazla veriliyor korkulacak bişey yok vitamin bunlar arkadaşlar sıkıntı olmaz bence