benbilmembebembilir İnstagramda bir çocuk doktorunun önerisiyle aldım normalde sağlık ocağından vegaferon verildi ama kabızlık yapıyor diye hiç kullanmadım. Siz nasıl kaç damla olarak kullanıyorsunuz arkadaşlar ocean microferi?
sincaptanhallice benbilmembebembilir Merhaba ben de hem demek ilacını hem de d vitamini ocean kullanıyorum. Kilo başına 1 damla muhabbeti genelde sağlık ocağınin verdiklerinde oluyor diye biliyorum. Ocean damlaların üstünde 1 puf 3 damlaya eşittir yazıyor zaten. Ben d vitaminini hep 1 damla verdim. Doktor da öyle demişti. Yarın kontrolümüz var tekrar soracağım
Bebegimm1 benbilmembebembilir kilosuna gore veriyorum 10.5kilo suan 11 damla veriyorum kilo başına 1 damla yani
Nurcannn benbilmembebembilir 7 damla ver canım istersen ben 8 damla ilke başladım kilosu aynıydı sizin bebeğinizle doktor 8 ver demişti
Ysg0 benbilmembebembilir gittiğim doktorlar, sorduğum tecrübeli anneler hep kilo başına bir damla vermiş 😊
Nurcannn sincaptanhallice d vitamini bende 1 damla kullanıyorum farklı bir damla tabi ki ama DEMİR ilaçladı hep kilo başına verilir canım doktorunuza bi danışın isterseniz kilosu çıktıkça damla miktarı da çıkıyor
sincaptanhallice Ysg0 Demir damlasını da ocean aldım microfer ama henüz kullanmadim. Yarın kontrolde onu soracağım
benbilmembebembilir Nurcannn evet var o damlalığın tamamı 1 ml tam ortasında çizgi var oraya kadar 0.5 ml
Ysg0 Ozlemm-19 bir puf ocean d3 vitamininde sprey aparatıyla satılıyor. Demir damlasını damlalıkla kullandım, d3 vitaminini de sprey aparatıyla kullandım. O yüzden hazne doluyor mu dolmuyor mu bilemedim 😊
Cns_28 Ozlemm-19 ocean d3 vitaminlerinin kutusunda iki ayrı başlık var. Biri sprey biri damlalık. Sprey olanı kullanıyorsanız bebeğin ağzına bir kere sıkıyorsunuz. Damlalığı kullanıyorsanız üç damla veriyorsunuz. Bence damlalık daha iyi öteki türlü spreyle genzine yapışabilir
Ysg0 Ozlemm-19 kaç aylık bebeğiniz? Günde 1 olarak biliyorum çevremde kullananlar da günde 1 kez veriyor. Bence tekrardan bir sorun doktorunuza 💐
Icha benbilmembebembilir günde 1 kez 1ml kullanmaya basladim ben. Damlalikta 0.5 m çizgisi var ona göre ayarlıyorum. Herkes kilo başına 1 damla demiş ama bizim doktorumuzun reçetesi böyle
benbilmembebembilir Icha doktordan doktora değişiyor demekki. Ama 1 ml de çok az olmaz mı kaç kg bebeğiniz