Zynp10 3 aydır neredeyse kilo almıyorduk bu ay 160 gr vermişiz.. doktor net birşey demiyor idrara bakıldı sorun yok gelişimi kilo dışında iyi diyor ama kilo kesinlikle normal değil alması gerekiyor diyip duruyor ama teşhis yok o kadar yıprandık ki ağlayıp duruyorum allah aşkına yok mu sebebi napıcam bebeğim sürekli kilomu verecek zaten kilosu az.. bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı?
milasuna Zynp10 benim kızım da 4 ay kilo almadı yemiyordu hala da yemez hatta veriyor ama bir problem yok doktor bana illa alması demedi
mucizelerin_annesi Zynp10 cnm bizde 13 aylık 7-800 u malesef herşeye bakıldı temiz çıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Zynp10 Papatyaninannesii şimdi onu araştırıyoruz buda zaten bilmem kaçıncı doktorumuzdu artık inşallah kalıcı bir doktorumuz olsun
Zynp10 Synmannesi kahvaltıda yumurta sarısı yarım muz pekmez tahinle ceviz bunun yarısını yiyor öğlen kemik sulu şehriyeli tarhana akşam sebze ne varsa yine ilik sulu yemeklerinin yanına kefir içirmeye çalışırım birde yerse meyveli muhallebi bunları her gün bin tane çeşit tarifle deniyorum ama kahvaltı yapsa diğer öğünleri pek yemiyor 1 hafta yese 3 hafta iştahsız ama ben hergün hiç bıkmadan devam ediyorum yemesede hazırlıyorum yemeyince çoook üzülüyorum
Asel8 Zynp10 diş çıkarıyorsa ondandır benimkide aynı 1 hafta yiyor sonra bitiyor 10 aylık hala kilosu 7800 🤷♀️
Synmannesi Zynp10 canım benim kızım da çok zayıf ve asla pütürlü yemiyoruz malesef YouTube dan çizgi film acıyorum ve eline hep farklı farklı oyuncak veriyorum zorla koyuyorum agzına hemen alkış felan yapıyorum ve asla pütürlü yemiyor bende yumurta cici bebe peynir bulamaç yapıyorum öyle veriyorum bende tarhana veriyorum bir tas ekmek içi doğru içine kıyma KOy kıymali şehriyeli yap içine ekmek doğra mama içir günde bir zorla oyunla bir şekilde hep sok agzına ben kızm tutunarak yürürken agzına sokuyorum hemen alkış flaman yapıp öyle böyle yediriyorum :(( benim kızımda zayıf böyle böyle biraz ele avuca geldi cici bebe kilo yapıyor ez ver sade dene muzlu felan ne severse
Bebegmmm Zynp10 of of maşallah neler vermişsiniz valla çok hareketli galiba yoksa bunları yiyipte kilo almaması normal değil. Benimki de 9 aylık 9 kilo bazen gün içinde yemek bile vermiyorum yoğurt meyveyle bitirdiğim çok oluyo. Bence o çok hareketlidir o yüzden veriyordur o da canını sıkma kas yapıyor olabilir . Tabiki bağırsak düzeni vs bir kanına baktırın. Çok çok geçmiş olsun Allah bütün yavrularımıza şifa versin
Ebrudgnclskn Zynp10 3 öğün mu besliyorsun yemek aralarını sıklaştırın bence bide Pirinç unu Arı mama deneyebilirsin benimkide 9 aylik dis çıkarma zamanı 3 aydır iştahlı yemiyor sma kilo vermedi çok şükür 2 saatte bir ağzına birseyler sokmaya çalışıyorum
FiltreKahve Zynp10 ben Avrupa da oturuyorum ama doktorumdan çok çok memnunum uzak falan demezseniz bir gidin derim
Temine Zynp10 koşuyolu medipol Hastanesi’nde Hüseyin yayla War. Benim oğluma çok faydası oldu eğer durumunuz varsa götürmeni tavsiye ederim canım.. şifa olsun inşallah her yediği
Alpbeybi Zynp10 Alle Kids - Dr.Tuna Tekin öneririm, çok ilgilidir. Her şeyi siz sormadan açıklar. Sizi rahatlatır her zaman. Memnun kalacağınızı düşünüyorum: Özel klinik Ataşehir’de. SGK geçmiyor, 400 lira muayenesi.🙏🏻
Begooo Kartal dragosa yakınsanız bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde çocuk doktoru Murat Kayayı tavsiye ederim kendi doktorumuz. Doğumdan beri gidiyoruz kızım 8 aylık. Icığına cıcığına bakar gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Bir şey bulamayana ve sizi rahatlatana kadar araştırır. Bebeğimizi bizdeb daha çoj düşünüyor sürekli iletişim halindeyiz. Ama benve o aylarda kilo gerilemesi normaldir üzülmeyin. Tam hareket ayı benim kızım da 8 aylık oldu anca 8 kilo ya var ya yok yakın zamanda tartıma götürmedik.
Zynp10 Begooo yaa hemen bakıcam çok sağolun 9 ay oldu hala doktor arıyoruz , diştendir diye düşündüm iştahsızlığını dedim doktora yok dedi almasını bekleriz normal değil vermesi diyince hepten içime sıkıntılar girdi
Irmakkubra Begooo benim kızımda 8 aylık 8 kilo yarım kilo almış bir ayda ebe artık kilo alımı yavaşlar normal sıkıntı yok demisti
Begooo Synmannesi bebeğinizin yemek yemesi için yaptığınız yöntemler baştan yanlış. Yanlış bir şeyi başkasına tavsiye etmemelisiniz bu sizin tercihiniz olabilir ama doğru değil. Ekran karşısında, zorlayarak ve alkış yaparak yemek yedirmeye çalışmak.. Belki de bu yüzden yemek istemiyordur.naçizane fikrim. Tabii siz bilirsiniz yine de.
Begooo Synmannesi anadolu yakasında kartal dragosta canım, sahil yolunda sayfasını takip edebilirsin instagramdan istersen murat kaya
Synmannesi Begooo aç kalıyor en son çare yemek yerken açıp az bakıyor yediğinde kapatıyorum abartmıyorum asla ağzını açmaz acıkmaz zorla beslıyorum pütürlü yemiyor kaç kere denedim kusuyor öğürüyor yutamıyor asla çiğnemeyi bilmiyor :(
Synmannesi Begooo sosyal medya kullanmıyorum canm çok teskkr ederim ama :( Avrupa Bahçelievler ben oturuyorum uzak
bankacianne34_ Synmannesi merhaba istanbul pediatrı die bir kurulus var sıze yakın orda timur beydı sanırım bir doktor var bır atirayıp konusun cok uyı bır doktor yakın olsam ona goturmek ısterdım bende ½ defa muayene ettı bızı cok memnun kalmıştım
Begooo Synmannesi bir yaşından büyükmüş baçka yöntemler denemelisiniz bence ekranı kaldırarak başlayabilirsiniz muhakkak aç olduğunda yiyecektir. Bu şekilde size daha zor. Allah yardımcınız olsun