HandeNil merhaba anneler bugün bexero birinci doz aşımızı olduk ama hastaneden geldiğimizden beri çok huzursuz bacağı agriyor heralde oturduğu yerden zor kalkıyor sizdede oldu mu böyle bi durum napabilirim korkuyorum
Sumeyraas HandeNil bize 24 saat calpol kullandırdılar. Hatta aşıdan yarım saat önce verdirdi doktor. Ateş de yapar.
Ltprknn HandeNil korkmayın bexsero ağır bir asi muhtemelen yarın birseyi kalmaz.ates yapabilir biraz aşıdan 3-4 saat sonra calpol öneriliyor normalde kontrol altında tutmak için ama doktorunuz daha iyi bilir
Purple13 HandeNil biraz ağrısı vardır tabi. Bizde ilk gün zorlandık hep kucak istedi mızmızlamdı. arada ayağını gösterdi. Bizim son dozumuz kaldı artık.
BortcecineG Geçmiş olsun beş gün sonra bizde yaptıracağız sadece bexsero mu yaptıracaksınız bize menactra+bexsero diyo doktor ama bilmiyorm
HandeNil BortcecineG bizim bexero ve nimerix kizim 15 aylık bugün ilk doz bexero olduk tam 1 yaşında yaptiracaktik doktor öyle demişti ama kizim o dönem hastalandigi için bugün yaptırdık
Arya0620 BortcecineG Bu aşı hangisiydi. Bizim yarın verem aşısı var 🤔🥺onu acaba o benim ilk bebegimde bı bilgim yok
HandeNil Purple13 evet benim kizimda normalde yerinde durmaz pek yürümek istemiyor oturtuyorum zor kalkıyor ayağı ağrıyor korktum bende
Bulutbey HandeNil biz de bugün son dozları olduk. Beksero ve nimenrix. Oğlum da huysuz bir ağlama halinde. Ateşi çıkacak gibi olursa calpol verebilirsiniz.
biryazmasali Bulutbey merakımdan soruyorum 2sni aynı gün neden yaptrdnz doktrnz mu söyledi bz 1 er ay arayla yaptrmştk
Purple13 HandeNil diğer aşılar gibi olmuyor biraz yoruyor sanırım 2. Gün gayet normaldik biz. Çok ağrısı olsa yada çok ağlasaydı verirdim şurup ama huysuzluk oldu işte
biryazmasali HandeNil çok şükür menenjit aşılarımız bitti ama enağır bexero oldu bze çok huyszlnp hiç bişe yemmişti ve devamlı ağlmştı kızım hiç zorlamyın unutmyrm bi kase uoğurt yedi die sevnmştm onu da çıkarmştı 4 saate 1 calpol verin siz
HandeNil biryazmasali çok sağolun bende öyle yapayım ilaç vereyim bacak ağrısı yururken ağlaması beni çok korkuttu ve uzdu
Bulutbey biryazmasali başından beri ikisini birden yapılıyoruz. Çnceki doktorumuz bu şekilde hazırladı aşı takvimimizi. Çok sıkıntı olmadı ama. Zaten sanırım bir tanesi daha ağır.
biryazmasali HandeNil bence verin çıkmasını beklemeyin her çocuk çok farklı ama bexero zanndersem biraz ağır
Elisa1610 Cok cokkk agir bi asi. Gunduz vurdurduk asiyi ama gece 12 gibi 39.5 lara kadar atesi cikti yavrumun. Hemen ilik suya soktuk. 2 gun devam etti..cok dikkat esin atesine lutfen
Purple13 HandeNil insan üzülüyor tabi ama üzülmeyin sağlıkları için yapıyoruz bir an önce toparlasın inşallah😊
HandeNil biryazmasali öyleymiş herkes ağır oldgunu söylüyor akşam yatırmadan önce yine vericem calpol