MuhammedMusa Lazrail kesinlikle büyük hata 😣 Arkadaşım var beyaz koltuk kullanıyor. Onlar nasıl dikkat ediyor hem de çocuklu bilmiyorum 🤷♀️
Burcu35 balmom Ay benimde bunun gül kurusu rengi var bide boncuksuz beyazı. Neden alınır ki çeyize bunlar hiçte kullanışlı değil😂😂
MuhammedMusa Burcu35 kesinlikle. Set şeklindeydi aslında öyle illa bu olsun diye alınmadı. Yatak örtüsü bornoz takımı piksel falan hep vardı.
balmom Burcu35 bende battaniye gibi kullandım ama yatarken batıyor 🤭 bide lohusalığımda kullandım😂ama yatak üstüne örtü olarak şık bence
Burcu35 MuhammedMusa Ben set değil tek tek almıştım ama böyle boncuklu şeyleri annemle kayınvalidem kendi kafalarına göre almışlar 😂
MuhammedMusa Lazrail ay evet. Valla zar zor kendime vakit ayırıyorum. Bi de beyzalarla hiç uğraşamam.
MuhammedMusa Deletedmom896 Almanya’da bunun imkanı yok maalesef, yıkasanda kurutacak yer yok, kurutacak yerin olsa da havalar hep yağmurlu 😂 anlayacağın imkansız
MuhammedMusa Burcu35 valla ben kendim beğendim benim ki boncuksuz ama sanırım benim hatam 🤦🏻♀️ yanlış yıkadım
Damla29 MuhammedMusa bendede var bu battaniye yatak örtüsünden ama hiç öle bi problem olmadı su yeşili rengide ama böle bişe sizden duydum ilk
Burcu35 balmom Bi mevlüt olursa misafir gelirse ama artık koronadan oda olmuyor gözüm görmüyor benim😂😂