MuhammedMusa Kızlar beyaz battaniyem var taçtan hani yatak örtüsü niyetine kullanılanlardan. Kirlendi makinaya attım sonra söndü ve üzerinde siyah siyah tüylenmeler oldu. Başına gelen var mı ve nasıl yıkıyorsunuz böyle battaniyeleri ?
Splash-Splash-Love MuhammedMusa Ay bende çok beğenip almak istemiştim sonra vazgeçip mor almıştım. Acaba makinede yüksek ayarda mı yıkadınız? Tüylenme için jilet öneririm ama çok dikkat edin kesilmesin battaniye
Fero110 MuhammedMusa kurutmaya varsa kurutmaya at yoksa iyice cirp ser güneşte ara ara cik cirp cnm Kuruyuncada rulo yapiskanlar var onunla cekebilirsin veya supurgenin küçük fırçasıyla cekebilirsin
balmom MuhammedMusa dediğin battaniye bu galiba bende de pembesi var acaba makinada bişey kaldı da birlikte mi yıkandı. Jiletle hafif almayı denesen canım belki çıkar benim de bazamın üstü Tüy hep çarşaftan olmuş 🤦🏻♀️
Burcu35 balmom Ay benimde bunun gül kurusu rengi var bide boncuksuz beyazı. Neden alınır ki çeyize bunlar hiçte kullanışlı değil😂😂
EB1661 MuhammedMusabir seferlik kuru temizlemeye vern temizlesin güzelce sadece 30 da sıkmasız yıkayın
MuhammedMusa Lazrail kesinlikle büyük hata 😣 Arkadaşım var beyaz koltuk kullanıyor. Onlar nasıl dikkat ediyor hem de çocuklu bilmiyorum 🤷♀️
Burcu35 MuhammedMusa Valla benimde kaynanam almış daha dün annemle konuştuk neden beyaz alınır ki diye 🤣🤣 ben daha kutusundan çıkarmadım. Kuru temizlemeler 30-40 liraya yıkıyor en iyisi bi daha kirlenince oraya verin güzel yıkar kabartır onlar
MuhammedMusa Burcu35 öyle yapim de Almanya’da yaşıyorum. Burda yıkarlar mı yıkamazlar mı bilemiyorum.