Damlaymz Musmutluanne bebeğimle bir uyumuyorum bebeğim 8’de yatar ben deli dana gibi evin içinde dolanır 11’de yatarım😅
thelake Musmutluanne oğlum 10 da yatiyo bende 1 2 gibi yatıyorum bütün gün yorgunluktan ölüyom ama gram akıllanmıyorum yine geç uyuyorum 😂😂😂
Musmutluanne Sevgi1 dün misafir vardı 12 de yattım ☹️ Önceki günde rahatsızdım ondan 12 de uyudum bugün ölcektim nerdeyse gün içinde kuzım toplam 30 dk uyur bende uyurum uykuya doyamıyorum 3 te uyanıyor🥺 sonra 4 bucukta uyuyup 5 bucukta yardırıyo Damlaymz thelake
thelake Musmutluanne Benim oğlan bir ay öncesine kadar akşam 10 da uyur sabah 8 de uyanırdı 6. Aydan sonra coştu bebe şimdi yeni doğan bebeler gibi gece 2 satte bir uyaniyo tokda olsa uyanacak illa sabah 6 da kalkiyo 🤷♀️
Damlaymz Musmutluanne daha çok küçük oho uyku düzeni daha çok değişecek☺️ Biz 6,5 aylığız akşam 8’de yatar gece 3 gibi mama içer sabah 8’de uyanır
Musmutluanne Deletedmom115 şu anda bebeğim uyandığı için hala dalmadım ama birazdan uyuyacam yaaa nasıl dayanıyorsunuz ölmüyorsunuz birinde 7 de uyudum çocuğuma bakan olsa sen bak ben uyuyayım dicem
[silindi] Damlaymz ne kadar güzel maşallah Peki dört beş aylıkken uyku düzeni nasıldı hep böyle miydi
green 3 aylık.Doğduğundan beri 12 de yatak 😂😂😂 Aman şükürler olsun 10-12 dedimi uyuyor fakat gündüz uykusu 30 dk 50 dk 🥶
Musmutluanne Zeyyy thelake Babe Damlaymz green [silindi] Zeyyy walla kızlar 8 de uyuyorum akşam yemeği yiyip bayılıyorum😂😂 artık eşimde 8 de uyuyor🤦🏻♀️ Ailecek 8💃💃💃
Babe Musmutluanne yook artik 8 mi🤔 ben 12 den once yatmiyorum bebegim 8de uyur 10 ve 12 de emzirir yatarim gece 4 te uyanir sonra sabah 7 bucuk ayaktayiz 😂
[silindi] Damlaymz özendim :) bizde akşam 9-10 arası uyur 12-1 gibi birde 3-4 gibi mamaya uyanıyor sonea 6.30 kesin kalkış🙄 iyi aslında ama bilemedim :))