Merhaba anneler inşallah hatırlayıp bakarsınız bugün nörolojiye muayene olduk doktorumuz korkulacak durum yok dedi mastürbasyon tanısı koydu hala anlam veremiyorux bu tanıya ama videolarını izlettim kendini kaybetme gibi durumlar yok dedi eeg çekimi her ihtimale karşı istedik biz ama pazartesi akşam deneme yapıcaz çnkü uyuması gerekliymiş randevu saatinde uyutmaya çalışıcaz sonuçtan sonra daha detaylı konuşuruz dedi şimdilik dikkatini başka şeylere verin sürekli uyanıkken oyun oynayın gezdirin sevdiği şeyleri yapın dedi bende karar verdim yapmasına izin vermeden aktivite yapıcam sürekli sevdiği şeyler yemeklermi işlermi akşam halledicem belki birsüre yapmazsa ara verilirse farklılık olur ayrıca neden ve nekadr sürer bilimsel bişey yok dedi maddi olarakda bilgi vereyim belki yaptıracaklar vardır medipol megaya gittim çocuk nöroloji muayenesi 800 eeg 950 tl burda benim çocuğımdq yapıyor diyen anne vardı yazımı okursanız iletişime geçelim bizm bebeğimzn nasl yaptığını siznkini karşılaştrlm belki sizede fikir olur tabiki doktora gidip tanı konması şart bi durum şimdi nekdr süreceğini bilmediğimz bir durmu aşmaya çalışıcaz bakalm ama şükür daha beter bi durum söylemedi dünden beri uykusuzm düşünmekten şükür bunada diyorum