Ohiah133 Kızlar aşure ayındayız biliyorsunuz bugün üç kase yemiş bulundumi tamamen unutupta sonrasında herkes onlar zaten kaynatılıp gazi alınıyor o yüzden korkma bebeğin gaz yapmaz dediler ama uyuyamıyorum sizce yapar mı
Tatlisannedilekk Ohiah133 Buğday nohut kuru fasülye falan konuluyor ya gaz yapabilir canım, ben yemiştim ama benim bebeğim çok gazlı değildi. İçin rahat etsin diyorsan kimyon çayı içebilirsin
Alpbeybi Ohiah133 bebek gazlıysa her şey gaz yapıyor, değilse ne yesen ye olmuyor gaz 🤷🏻♀️ Ben her şeyi yiyorum hiç dikkat etmedim sorun yaşamıyorum mesela. Deneyip görmüş olacaksınız, zaten şuan yapacak bişey yok artık 😅
Fatma0512 Ohiah133 gazlı bir bebek değilse korkma o zaman valla gazlı bebeği olmayanlar herşeyi yiyo bişey olmuyo benim 3 aylık bebeğim ne yersem gaz oluyo yoğurt patates en basitinden yiyemiyorum
1bocek1cicekannesi Ohiah133 bir çay kaşığı toz kimyonu bir cat bardağı ılık suda karıştırıp için tadı çok iğrenç 😣
Tatlisannedilekk Ohiah133 1bardak suyla 1çay kaşığı azcık kaynatıp iç canım gazı alır, tadı kötü eğer içemem dersen biraz şeker koyabilirsin
Ozge04858 Ohiah133 bende yedik bebegim biraz huysuzlasti üstelik ben icerdeyken kaynanam bebege aşurenin suyundan,vermiş suan bebegim huysuz sinir den deliye döndüm
Ohiah133 Ozge04858 Canım seninki yine aşırı su vermiş ne güzel benim için bebeğin 40’ı çıkmadan et yedirmeye çalışıyordu hem de kavurma
Ozge04858 Ohiah133 ya sorma eriği püre halinde getirmiş bebegw yedirdi haberim yok az bisey peynir vermiş tarhana verdi sarımsaklı yoğurt verdi ne buluyorsa bebeğime yedirmeye çalışıyorlar bebegin mide çöp kucucuk çocuğa et vermeyende ne biliyim el kadar bebek kavurmayi ne bilsin bu kaynanalar niye böyle