Can_can BalkizimBaloglum2 dun oldu oğlum. 3 tane bir ağızdan 2 bacaktan. Karma hepatit a ve çocuk felci aşısı. Bizde ateş olmadi cok şükür. Ebemizde olmaz demişti.
Ceyo0666 BalkizimBaloglum2 3 tane canin 2 bacak 1 agizdan olduk herhangi bi sorun yaomadi sadece cocuk felci asisinin yan etkisi olarak yururkek bi kac defa dusme olabilirmis ondan oldu asi yerlerimiz hala cok aciyor 🙈
Denizdemirr BalkizimBaloglum2 3 tanr yapıyorlar ikisi iki bacaktan biride ağızdan damla şeklinde kızımın bacakları azcık şişti hemşire buz koyabilirsin demişti bana
BalkizimBaloglum2 Can_can Ceyo0666 Teşekkür ederim kızlar kızım yarın olucakda korku bastı beni şimdiden 🙈
Denizdemirr BalkizimBaloglum2 inşallah olmaz ama ben her ihtimale karşı aşıya gitmeden önce 1 tatlı kaşığı calpol verdim bazen ateş yapabiliyor ya tabi kişiden şişiye değişiklik gmsterir ama
ant331 Tbaltn su cicegi aşısı mi yaptılar acaba size. Türkiye geneli o asida sorun vardı. Normalde daha erken vurulması gerek ama uzuyor.
ErenimBalOglum Tbaltn ağızdan oldu mu bizimki de sadece 2 kol oldu ağızdan yapılmadı acaba aynı aşımı
Melek0601 Tbaltn bizede bacaktan yaptılar bebek zayıf biraz o yüzden koldan değil bacaktan yapalım dedi hemşire
Tbaltn ant331 su çiçeği aşısını daha önceden oldu diye hatırlıyorum ama ıkı kol bi damla verdiler şuan bı içime kuşku düştü 🥱
Balkupummm Tbaltn Benim oglumada gecen ay 2 kol bi agizdan yapildi ve atesi ertesi gun 39 a kadar cikti asi oldugu koluda kipkirmizi olmustu alev alev yaniyordu 😔 zor oldu ilk defa bi asi ama fark etmez diye biliyorum kol bacak