incii Kızım 15 aylık bu zamana kadar minik kızarmazlar hariç pişik bilmezken 1 haftadır bel ve bezin lastiklerinin değdiği taraflarlarda pişik oldu ne yaptıysam geçiremiyorum azalmıyor bile külot bez almıştım ondan sonra böyle oldu acil tavsiyelerinize ihtiyacım var 😔
Mom0976 incii külot bez sonrası bizim de olmuştu. Ne denesem fayda etmedi. Arko klasik krem kullandım hemen fayda etti
Prenses_annesiiiii incii zeytinyağını biraz ısıt canım asiti gitsin sür, şifa olsun inşallah. Ben dha hiç krem kullanmadım kızıma hep zeytinyağı kullandım anında fayda etti.
incii Hametan, sudocream, travazol, hamazinc, trsyod, balaban krem bunların hepsini kullanmama rağmen geçmiyor 😔
burcu1234 incii bunların hepsini bende kullandım tek işe yarayan nivea oldu. Şimdi evden eksik etmiyorum
incii pandemibebegi bel kısmı o kadar kötü ki kaşınıp duruyor iyice yayılmaya başladı ilk defa böyle oluyor
incii gunes20 yıkıyorum canım gün içinde de açık bırakıyorum ama ne yapsam fayda etmedi daha önce hiç böyle olmamıştı
haziranin25i incii bepanthol sudocrem bunları da kullanabilirsiniz. Birde pişik olan yeri ılık suyla yıkayın yıkamakta iyi geliyor ❤️
Ysm2019 incii benim bebeğimde 1 aydır öyle yayyıldıkca yayıldı cildiye 3 cocuk doktoru çözğm bulamadı vallahi ıslak mendilde kullanmıyorum :(