Annekizz Ndrg-12 6.5 aylık kızım 2-3 saatte bir meyve yoğurt diye gidiyorum bazen çorba falanda yapıyorum. Sürekli meyve vermemde sakınca varmıdır acaba ?
eylul_veannesi Annekizz Ndrg-12 valla biz yeni 8 aylık olduk sabah kahvaltı akşam yemek düzenli o arada meyve sebze ne bulursak yiyoruz yani kızımada veriyorum bi sorun yaşamadım 😇
mom1626 Ndrg-12 9 aya kadar 2 ana 1 ara öğün yaptık. 9-12 ay arası 3 ana 1 ara öğüne çıktık. Şu an 14 aylık yine aynı, ara öğün sayısı bazen iki oluyor uyku saatlerine göre.
-Alp- Annekizz 6.5 aylık ollişim sabah-öğle-akşam öğünlerini bir çukur kaseyi dolduracak kadar yiyor. Dört kere de emziriyorum. Ek gıdaya 4 aylıkken başlamıştık kan ilacı kullanamadığımız için…
Ndrg-12 eylul_veannesi ya ben sabah kahvaltı öğlen yemek arada da meyve veriyorum diğer öğün yok oluyor 😁
eylul_veannesi Ndrg-12 hahaha bazen olabiliyor evet pek fazla bişey olacağını sanmıyorum meme emiyorsa
Ndrg-12 eylul_veannesi meme emmiyor mama ile besleniyor onu da iki kere veriyorum zaten arada da yiyor
mom1626 Ndrg-12 Yapabilirsiniz, biz hep doktor takipliyiz çünkü, onun yönlendirmesiyle ilerledim. Ara öğününü de ikinci uykudan sonra yaptırdım genelde akşam yemeği yerine. Uyku öncesi de mama (emmiyor).
eceunverkanra Ndrg-12 Her şeyi yemiyor, seçiyor biraz. Puturlu yemiyordu onceden simdi yeni yeni basladı. Yaptigim seylerin cogunu yemek istemiyor sevdigi seyleri yiyor maalesef🥲 yani ek gidayi cok sevmiyor olur galiba evet😀
[silindi] -Alp- canım 4 aylıkken başladığında neler verdin sanırım bizde erken başlıcaz doktor kontrolü var yarın
eceunverkanra Ndrg-12 Evet emiyor cok sukur🤲🏻 Meyve,yogurt sever onları da yiyor yavas yavas et fln da sevmeye basladı toparlicaz insallah ek gida alimini yine 3 ogun yiyor da emdigi icin de aralarda ara ogun pek yediremiyorum