deniz_s ya aylardir uykuya sorunlarimiz var su ay gecer bu ay gecer soyle olsun gecer dedikce gecmiyo ya simdi daha kotu birtek kucagimda sallanarak uyurdu artik onda da kriz geciriyo asla istemiyo emzik vrince cildiriyo ki eskiden cuk cuk emer uyurdu birtek uyurken alirdi deliriyo resmen uykusu var su an durmuyo vizil vizil agzi ayriliyo ama uyumuyooooo niye boyle ya ne zaman duzelcek artik yildim yemin ederim ya 😔😔😔 ben mi cok kotu anneyim beceremiyo muyum bilmiyorum sinirlerim cok cok bozuk bu arada 4 ay 27 gunluk
Mlkmhrrm deniz_s beyaz gürültü ve kanguru denediniz mi belki öyle rahatlar bebeğiniz şu an 4çay atağında olabilirsiniz onunda etkisi vardır illa her dönem illa sorun yaşanıyor 10 aylık olacak 2 gün sonra ama ara ara uyku sorunu yaşamaya devam ediyoruz
plakayerli deniz_s 2,5 ay tüm günüm ağlamakla geçti ben ağlıyorum o bakıp gülüyo oyun yapıyorum sanıyo
yaprak_34 deniz_s Allah sabır versin …Benim kızım da uykuya geçemiyor saatlerce ağlıyor hiçbirisi işe yaramıyor .Şarkı,ninni,emzik ,sallamak ,balkona çıkarıp temiz hava aldırmak ,banyo yaptırmak daha neler neler .işe yaramııııyooorrr 😔
E_doga deniz_s ağlıyorum ama o da fayda etmiyor migrenimi azdırmaktan başka. Başa gelen çekilir ne yapalım
deniz_s Mlkmhrrm beyaz gurultu veya herhangi bir seste asla uyumaz sadece nartanem nurtanem ninnisi dinliyo baska da yok o da keyfi isterse valla deliricm
Mlkmhrrm deniz_s o zaman kanguru ve pilates topunu deneyin birde ara ara ben hala kullanıyorum çıldırma noktalarında işe yarıyor belki sizde de yarar
BurcuBrc yaprak_34 5 buçuk aylık kızım benim de aynı diş de yok görünürde keyfi yerinde ama uyuma konusunda hiç düzen yok yatirinca basliyor ağlamaya hiç bir suzen yok uykuda. 5 de uyandı babası pusette dolaşarak zor uyutru az önce son bir haftadır daha da kötü uykuya direnme mahvoldum gündüz de tek bakıyorum yorgunluktan uykusuzluktan bayilacagim
deniz_s yaprak_34 aynen oyle yapmadigim sey kalmadi saatlerce omzumda bile gezdirdim yok bana misin demiyo kucagima yatirsam ciglik cigliga uyumasin o zaman desem surekli miz miz yerde durmuyo hep kucak daha dönmüyor bile tam kucakta olmaktan
deniz_s BurcuBrc aymem canim aynen ne zaman uykuya gecsek cildiriyo gece gunduz canim cikti artik ya napcaz boyle biz ya 😒
BurcuBrc deniz_s Uyutamayorum bir türlü 2. Doz rota olduk pazartesi gününden beri huysuzluk gece uyuyordu en azından şimdi gece de mız mız ağlıyor
deniz_s BurcuBrc aynen sabaha kdr ikiniyo miz miz uyumuyo daha bi hafta once falan uyurdu yani simdi o da yok