Durununannesi06 mom_27 ya sanırım bu bayan taşınma işleri vardı coluk cocuk yogun ondan dalgınlıkla iş yapıyo biraz
Kizimmmmm3434 mom_27 alacaksanız eğer toptan toka malzemesi diye bir site var inatagramda ordan alın hem kaliteli hem ucuz gemde 2 günde geldi
Happygirl8 Deletedmom99886 biliyorum hamile olduğunu açıkladığını görmüştüm eskiden ara sıra bakardım instegramdan, ama antifenomen00 diye biri var o fenomenleri ifşaladığından beri hiçbirine bakasım gelmiyo 🙄😃
Minikpandailay mom_27 Üstünde cok dur canım . İlginç bı kadın gerçekten. Benim yirmi lira gitti seni para gitmesin 😄😄
Almilagokcenn mom_27 zamanın ve imkanın varsa tuketici hakem heyetine başvur … Ansızın devlet butun banka hesaplarına haciz koyunca o seni arar bulur yalvarır 😂
Almilagokcenn Almilagokcenn yaklaşık bi 15 gün içinde tüm banka hesaplarını bloke ediyo tak diyeee :)
mom_27 Minikpandailay dedim muhasebeci in numarasını ver dedim yada sen ara söyle dedim dediği tek şey (hanımefendi yarın yapıcaz yarın yapıcaz) olmadı ki bu yarının sonu gelsin😂
Minikpandailay mom_27 Banada hep pazartesi yaoacz derdi. Sinir bozucu şey inşallah ya ürünlerin güzelce gelir ya da param iade edilir
Asyamelekk mom_27 benimde sipariş verdiğim elbise tükenmişti paramı ertesi gün yatırdılar durununbandanalarindan
Sibelocak Ben 2 defa o sayfadan alış veriş yaptım biraz geç gönderiyor ama ürünleri hep kaliteli ve her zaman da hediye olarak bi ürün fazla gönderiyor