Mum22 Asla oje surmuyorum ve tirnak uzatmiyorum bebekle cok zor , protez tirnaktada abdest gecmiyor bence.
Damla93 Mum22 normalde bende uzatmıyorum uzatamıyorum tırnak yapım küçük olduğu için biraz güzel durur belki kısa bişey yaptırsan diye düşündüm
Mom525 Damla93 abdest geçirmediğini düşünüyorum bende önceden yaptırmak istiyordum ama adet dönemi yaptırayım diyordum kısa süreli 😂 hevesim geçti sonra
Kanadalinin-annesi Ben banyo yapiyorum abdest aliyorum kalici oje ile cok takilmiyorum oyle detaylara herkesin inanci kendine cok onemseyen tabiki yaptirmasin
Damla93 Adababy ya ojeyi günlük hayatta kullanıyorum çok uzun yaptırmayı düşünmedim tırnak yapım çok küçük ve kötü biraz hoş dursun istedim 😀
Adababy Damla93 bilemiyorum benim kendi turnaklarım uzun parmaklarımda ince uzun hayatımda manikür pedikür.i bile yaptırmadım tırnak mı yiyosun acaba o yüzden mü kısa
Haticelif Damla93 benimki kat kat ayrıldığı için asssla uzamazdı, Eylül Öztürk ün tırnak bakım ojesi var mükemmel diyebilirim, 2 kat sürüyosun rakı beyazı gibi ve gerçekten çok etkili
ATC Miniknur öyle de cenabette gezmezsin yani 😂 o kadar mezhep gördü hiç gusül alınmadığını bilmiyorum
Nurcannn Damla93 ben adet dönemime denk getirip yaptırmıştım adetim bttkten sonra çıkarttırdım çünkü abdest geçirmiyor. Bir tanıdığım vardı o öyle abdest aldığını söylerdi aman Allah’a kalmış orası dedi ben donakaldım orda 😂
ATC Miniknur yani mesela etrafımda sabahı bekleyen ya da birkaç saat sonra alan var onlar bile garip geliyor bana ben hemen almazsam asla rahat edemem ya o an ölürsem 😂😂
Miniknur ATC hee yok o kadarcık bende rahattım. Çocuk olunca emzirdiğim için daha çok önemsedim. Regl bitince tabiki yıkanırdım ama farklı anlamda rahatlama olduysa ertesi gün aldığım oluyordu bekarken:) ama evlenince eşim çok hassas bu konuda. Almadan dur bakim yiyosa:)
ATC Miniknur bekarken regl olduğumda bende rahattım ama evlendikten sonra 2 abdesti de hiç geçirmedim diyebilirim 5 senedir evliyim hiç sabahı beklemedim düşün 😂
ecemm-6161 Damla93 protez tırnakla vE kalıcı öjeyle hiç bir abdestin kabul olmaz bacım yaptırma her türlü konu giriyor bu durumda bacım