Ebeoz Selamlar, cerazette kullanip yan etki olarak duzenli kanamayla karsilasan var midir? Bir paket bitmek uzere ama kanama surekli devam ediyor. Benzer durumu yasayip gecen var midir?
Bussck Ebeoz bende başka bir hap kullanıyorum dünden beri pembemsi lekelenmelerim oluyor adet gününe normalde 6 gün vardı zaten doğumdan si da 1 adet oldum bu lekelenmede ilacın yan etkisi sanırım
Sehererkul Ebeoz bnde kullanıyorum canım ve arada az kanamalar olabilirmiş bndede oldu eger sıkıntı yaşıosann aynı eş degerde desirett var bn bulamadığımda desirett i alıyorum
Sehererkul Ebeoz emziriyomusunuz? Bu hapı hiç ara vermeden her gün içmeniz gerekiyor o şekilde kullanıyorsunuz dimi. Birde daha ilk ayınızsa belki ilk ay kullandığınız için olabilir ben 3 aydır kullanıyorum sadece ilk ay oldum Bi daha olmadım.
Happymother Ya benmde karıştı geçen ay 3 gün oldum 15 gün snra trkrar oldum bugun 12.gun hala devam ediyor kanama az falan da değil yani
Ebeoz Sehererkul evet emziriyorum ve duzenli kullaniyorum. Oneriniz icin tesekkur ederim eger devam ederse Ben de degistirmeyi deneyeyim.
Fullmoon Ebeoz benn 😑bi hafta durup sonraki hafta adet oluyorum. İkinci paketteyim. Başından beri böyle. Tak etti canıma artık
Ebeoz Fullmoon firmaya gebelik engellemek icin stratejiniz bu mu diye Mail atacagim 😂 saka bir yana dun gece sanirim kansizliktan basim dondu Ben biraktim almayi
bluem Emzirmede sikinti olmiyormu recetesinde azda olsa hormon sutten gecer yaziyordu bnde kullnmayi dusunuyorum ama bebege ilerde sorun yaratrmi kararsizim
fatima Ebeoz uzun süre kanama yaptığını duydum ama en iyisi doktorunuza danışmak.. bende aksi şekilde kanama yapmadı bende heyecanla adet olmayı bekliyorum