Bebeğim 26 günlükken başladı bu şekilde önce 5-6 günde bir bir haftada nir 9 günde bir derken 10-11 günde bir kaka yapmaya başladı doktorumuz hep normal olabilir 10 gününü geçmeden müdahale etmiyoruz dedi doktorumuza da güvendiğim için farklı doktora gitmedim hiç şuan tam 6 aylık birkaç güne ek gıdaya geçeceğiz fakat kakasını uzun sürede de yapsa normal yapıyor yani katı kuru değil zorlama yapmıyor geçen hafta 11 gğn olunca akşam fitil verdim sabah yaptı sadece onda Zorladı çok ama yine katı değildi yaptığı kaka. Ve 10 gündür doktora danıştım bir çay kaşığı saf zeytnyağı içiriyorum içirmeye başlaynca 3 günde kaka yaptı fakat bugün yine 10 gün oldu kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp oynadm biraz. Benim gibi olan var mı lütfen bilgilerinizi paylaşın paylaştığım kişilerden biri makatta çatlak olunca da öyle oluyormş dedi ama doktorumz her gittiğimzde her yerini kontrol esiyor poposuna da bakıyor olsa söylerdi diyorum. Birkaç gün sonra 6 ay kontrolüne gidince tekrar paylaşcam doktorla hatta prş gününe başka bir doktra randevu aldm artk baika bir fikre daha ihtiyacm var sanırım