_Ahlas_ Mucizemsinsenn test yaparsan uzar ama test yapmazsan eşinin karantinasının başladığı günden sayılır karantinan ve 14. Gün biter
_Ahlas_ Mucizemsinsenn hayır değil ben temaslı olduğum için 14 gündü eşim 20 gün ama o da negatif çıkınca 14 ünde bitti bugün ikimizinde
Mucizemsinsenn _Ahlas_ yaa öyle mi çok sevindim vallahi yaa ben temaslilarinda 20 gün sanıyordum çok mutlu ettin beni 🤗🤗😂
_Ahlas_ Mucizemsinsenn yok canım 🥰 benim bugün kalktı kendimi hemen dışarı attım hes kodu da gösterdim avm ye girişte hiç bi sıkıntı olmadı rahat ol sen☺️
Mucizemsinsenn _Ahlas_ Canım iyi akşamlar bişey daha soracaktım sana . Delta virüsü temaslisiydin demi sen ? Temaslilara test yapılıyor mu karantina biterken
_Ahlas_ Mucizemsinsenn evet canım.. zorunlu değil ama ben kendim bugün yaptırmayı düşünüyorum kendi isteğimle
Mucizem_06 Tugcerylmzkerem bendede var burun akıntısı ama iki doz adımda var olabilirmi ki başka bı belirtiniz varmi
_Ahlas_ Mucizemsinsenn tabi siz yaptırmayın daha yeni bulaş olmuş bizim çok oldu ve eşim geç test verdi o yüzden zaten karantinanın 10. Gününde negatife döndü bende o rahatlıkla yaptırcam zaten
Mucizem_06 Tugcerylmzkerem Hadi ya geçmiş olsun ne de baş agrsi mide bulantısı yok sadce boğaz agrsi ve burun akıntısı boğaz agrimda geçti asi olmusmuydunuz ben öldüm aslında test verecem ama değilsem sıra beklerken olurum diye korkuyorum bebgniz ne durumda
Tugcerylmzkerem Mucizem_06 Yok ben aşı olmadım henüz bebeğimde bir problem yok ama emzirirken maske takıyorum temas az etmeye özen gosteriyorum