Mom44454 Sibeeeel oğlum 17 aylık diğer bebeğimde 5 günlük biri başımı eziyor gibi hissediyorum o derece ağrıyor annemlerdeyim kara kara düşünmekteyim çok hüzünlüyüm 😅😅😅
Bahri2020Beren2021 Sibeeeel yalnız mı bakıyorsunuz nasıl yetişiyorsunuz benim oğlum da 15 aylık 1 ay sonra kızımı kucağıma alıcam inşallah. Oğlum hala emiyor ve çok hareketli bi bebek odadan ciktigim an aglayarak beni ariyor ne yapicam bilmiyorum. Bana biraz tavsiye verir misiniz
Sibeeeel Bahri2020Beren2021 emiyorsa büyük sıkıntı benim oğlum etmediği halde kardeşini emerken görünce memeyi çıkartmamı istiyor ağzından versem emecek
Aysen58 Sibeeeel tek çocukla zorlanıyorum bir bebek başka bir ses duymak bile istemiyorum. Allah yardımcınız olsun
MerveAK_ Sibeeeel inşallah 🙏 Alıştım ama hep bir koşuşturmaca büyük oğlum bide 2 yaş sedromunda digeri diş çıkarma dönemi ama güzel yine de 🥰
tombikdonerkankasiiskender Henüz iki çocuklu olmadık ama sayılı günler kaldı yorumları okuyunca işimin ne kadar zor olduğunu anladım 🥺 17 aylık suan oğlum 32 haftalık da hamileyim inş kolay geçer günler 😑
Sibeeeel tombikdonerkankasiiskender sağlıcakla kucağınıza alın inşallah zorlanacan ama yapacak bişey yok büyüyorlar eninde sonunda
Bahri2020Beren2021 Sibeeeel geçenlerde arkadaşımın bebeğini kucağıma almıştım nasıl ağladı parmagiyla beni göstererek çok kıskandı nasıl anlıyorlar kıskanmaktan daha minicikler. Çok korkuyorum şimdiden.