Ygzmomm Kızlar bebişim 4 ay 26günlük ayaklarını basmıyor. Kucağına alan herkes’in derdi bu oldu benim de moralim bozulmaya başladı açıkçası 🙄parmak uçlarını basıyor ama kuvvetli basmıyor nedendir?
Ayseege6156 Ygzmomm tam emin olmamakla birlikte söylüyorum normalde basması gerekiyor bu aydaki bir bebeğin siz böyle ayakta tuttuğunuzda kucağınızda filan
Browni_61 Ygzmomm ya takilma bosver her bebk hemn basicak die bisey yok bnm bebegm 7 aylik ayaga kaldirsm oda parmak ucu basiyo hep öyleydi hala öyle 4 aylik bebek ayak ustu en fzla durcagi hi kac saniye olur yani ne bekliyolr dakikalrca basicakmi
manicurist Ygzmomm bebeginiz 4 aylık nasıl kuvvetli basmasını bekliyorsunuz ki şöyle düşünün ilk doğduğunda kafasını kaldırabiliyormuydu? Geliştikçe ay ay onlar da kendini tamamlıcak öyle düşünmeyin şu insanlarda ne çok biliyorlar eskiden onların çocuğu 4 aylıkken yürüyormuymuş 🙄🙄
Ayseege6156 Ygzmomm yuhh zıplamak mı 😀😀 siz onlara aldırış etmeyin daha küçük ama normal tuttuğunuzda basması gerekir 😌
Kinginthenorth Ygzmomm 6. Ayda ağırlık verme başlar, 5. Ayda da yavaştan ağırlık verirler. Basma refleksi doğumdan sonra bebeklerde vardır ancak 3-4. Aylarda bu refleks kaybolur. 6. Ay gibi bilinçli basmaya geçerler. İçiniz rahat etsin diye doktorunuza da danışın.
Mom987 Ygzmomm Ziplamak ? 😁😁 1.5 2 yaşında anca ziplar cocuklar. 2 yaşindada uzaya niye çıkmıyor derler artim 😦
Ygzmomm Ayseege6156 😂😂😂 bilgim yok işte öyle olması gerekirmiş onların bebeleri öyle yapmış anlamdım gitti
Ygzmomm 1042021 öyle mi dersiniz ? Teşekkür ederim valla moralimin içine ettiler özellikle bayramda. Nereye gittiysem öyle söylediler koca karılar
1042021 Ygzmomm hatta ilk 6 ay bebek yürüyormuş gibi gelir bize ama aslında o bir refleks 6-7 ayda kaldır yürütmeye çalış yürümez çünkü artık refleks kaybolmuştur bilinçli hareket eder koca karıları değil bilimi dinlemeyi seviyorum netflix kullanıyorsanız babies belgeselini izlemenizi tavsiye ederim bebeklerle alakalı herşeyi anlatıyor
Ayseege6156 Ygzmomm sen boşver takılma böyle şeylere her bebek farklı gelişir bişey yok allahın izniyle zaten o kadar kuvvetli basamaz daha minik 😌
Ygzmomm Mom987 valla derler. Kendileri doğuruyormuş kordonlarını kendileri kesip bağlıyormuş felan iğrenç şeyler dinledim😃😂😃
gulsah-erman77 Ygzmomm benim bebeğimde 4 aya kadar hiç basmadı kucağımda dikliyordum salıyordu kendini sonra bana bi akrabamız bebekleri insanlar basar gözüyle dedi bir parça et al dedi para vermeden kasaptan tarttırmadan ayaklarını ona bas dedi çıplak olarak bizim de adak kurbanımız vardı o kesildikten sonra bastırdım ertesi gün dimdik kaldırdı kendini hiç inanmamıştım batıl inanç diye eşim deneyelim ne kaybederiz dedi şimdi 6 aylık yürüteçle fır fır dönüyor 😀😀
Ygzmomm gulsah-erman77 kız yaptım ben onu kurban bayramında başladılar demeye zaten hemen bastırdım ama yok anam 😂 birde mezarlığa bastırın diyorlar tövbe tövbe 😂 ablamla 40ımız karıştı ondan benimkine kırk karışmış göre
Dn123 Ygzmomm bastırmaya çalışmayın. Bacaklarını basmamasi normal. Once bir otursun destekli desteksiz emeklerin sonra basar zaten
gulsah-erman77 Ygzmomm ayy yok mezarlığa götürme de 😁 kırk basığı oldu o zaman olsun gücünü toplasın basar inşallah ablanın bebeği güzel basıyor dimi