minikturta 1 aylık bebeğimin gaz sancısı çok neler yapıyorsunuz sancısı gelince ve o gaz için ne kullanıyorsunuz ? Çok ağlıyor emerken bile ağlamaya başlıyor çok üzülüyorum 😭
ecemm-6161 minikturta canım bol ılık duş aldır her gün masaj yap göbek ve ayaklarına gaz damlası kullan ben metsil kullanmıştım
Efilimmm minikturta bende dün başladım canım biraz rahatladı şükür banada günde 8 defa 4 damla dediler
Alya_7 minikturta Altan’da üsttende kendi bile çok şükür gazını çıkarıyor kızım.Kaka 2 gün yapmadığı oluyor ama normal bi durummuş bu.
minikturta Mavisim1221 ay valla neler denedim biogia mıdır nedir ondanda aldım ama bağırsak tembelliği yaptığını okuyunca kullanmadım 2 3 kere anca, bide onu deneyim eczanede mi satılıyor?
minikturta ecemm-6161 ay çok huysuz sakin kaldığı tek yer meme kimseye bisey yaptırmıyor bende metsil kullanıyorum
Cigdemsenol minikturta metsil diye bir gaz damlası var. Bebeğime 1 aylıkken saglik ocağındaki ebe önermişti. Sonra dr a danışmistimgazi oldukça ver demisti özellikle aksam veriyordum asiri faydasını gormustum