Algan-29-06 Kızlar 50 günlük bebeğim var göğüslerim çok yumuşak sağdım 40 cc çıkıyor emmediği göğsümden ve en fazla 5 dk emiyor normal mi bu durum 😓😓 ben kafayı yicem artık dün malt içecek içtim göğsüm şişti ama tazyikten ememedi bu defa da
asell03 Algan-29-06 göğüsünüzü 20dk sağın 10dk mola verin bu şekilde daha verimli sağım oluyor ben de normal sağdımda 30cc süt çıkıyor bakıyorum süt geliyor göğsümdrn 4dk kadar da masaj modu ile başlıyorum sonra yavaş yavaş kademe kademe atlıyorum deneyin
Minisin_annesi Algan-29-06 bende aynı durumu yaşadım ama en sonunda bıraktı süt içmeyi mama içiyoruz 🌻inşallah siz devam edersiniz bol bol su için
Busranural Algan-29-06 benim oğlumda öyleydi kendisi doyup çekiliyorsa sıkıntı etmeyin halada çok emmez etrafımdaki herkes bunun kadar kısa emen bı çocuk daha görmedik diyorlar göğüslerinizde bı yerde. Sonra terbiye oluyor yumuşak olması normal yani artık
Yeniaanne Algan-29-06 sizin sütünüz yeterli bence memeden sonra huzursuz değilse doyuyordur bir de çok küçük herşeyde meme ister
Algan-29-06 Yeniaanne çişli bezleri falan çıkıyor ama göğslerimin yumuşaması çok erken oldu sanki 😵💫
Algan-29-06 asell03 sütlerimiz elbet yetiyordur yoksa bebeklerimiz uyumaz çiş kaka yapmaz ama insan ister istemez takılıyor. 40 cc 30cc 50cc neyse takıyor insan
asell03 Algan-29-06 ben ganonun sıcak çikolatasını içiyorum fayda ediyor hemde kilo aldırmıyor ben de takıyordum ama araştırdım sağımın nasıl yapılması gerektiğini YouTube da izledim halada araştırtıyorum sağmak sütü arttıyor ama düzenli olursa 100cc sağım yapanlar var onlar nasıl yapıyor anlamadım gitti
Alya_7 Algan-29-06 benimde kızım 2 ay 7 günlük aynısını uyguluyor 5 dk emiyor sonra almıyor ağlıyor diğer göğsümü mochiyle sağıyorum biberona aktarıyorum onu alıyor ama.Bberınu da mama takviyesi aldığımız için başladık sarılıktan sebep.Korkuyorım bende memeyi hepten bırakacak diye.
Alya_7 Yeniaanne bu sabah emzirdiğimde emdi mesela dün akşam emzirdiğimde de ortalığı yıktı istemedi hiç bir şekilde.İnşallah olmaz ya.Sütüm tazyikli geliyor arada o hoşuna gidiyor kızımın bence öyle gelmeyince de sinirlenip ağlıyor istemiyor diye düşünüyorum ama.