NehirinAnnesiii Eşimin göz rengi mavi benim kahve 4 aylık kızım var gözleri kahve gibi gri gibi ela gibi kim görse değişicek göz rengi diyor bende merak ediyorum ne zaman netleşicek ne renk olucak diye ama sağlıklı olsunda gözleri ama insanda merak ediyor hani 😁
Cambardak Bilgenin_annesi31 eşimin ailesi dede amcalar halalar komple mavi bizde de dede yeşil gb tek ama bebeğimin gözü bariz mavi gb değil çakır derler ya öyle görenler aa mavi diyor ama öyle koyu değişik bi renk
ecemm-6161 Cambardak Ben bal rengiyim Ela’ya dönül eşim yeşil etrafımız akrabalar yakın kişiler aile mavi ela cok var aşırı ama 😊 oğlum da bal rengi gibi duruyor eşimin göz rengi 1 yasında bi anda dönmüş kayınvalidem söylemişti 😊 biz de bekliyoruz bakalım ne olır
Rabiamhmt Cambardak bnm bebegımde mavı gozlu dogdugunda grımsı bırrenk vardı ama mavıye dondu 2 aylık suan babası yesıl ben ela gozluyuz ama bnm aılemde mavı ve yesıl gozler agırlıkta
Cambardak Rabiamhmt işte eşimin aile dede büyük deseler hep mavi ama benim ve benim babamın ela inanın şu renk diyemiyoruz baba mavi diye soruyorlar ne renk bilmiyorum diyorum kıyafete göre değişiyor o zaman ela mı diyorum aslında merak ettiğim mavi gözlüler bebekken direk mavimi oluyor kısmıydı
Rabiamhmt Cambardak bnö bebem dırek maviydi her goren bu maviş dedı ben degısır sanıyordum ama gecen hemsıremde bu kız mavı gozlu dedı
Cambardak Rabiamhmt ya komşular felan ya da gören maviş boncuk diyor ama öyle aman aman masmavi değil bakalım
Neslihanbew Cambardak benim kızımda mavi gibiydi ama çok koyu aman aman bir mavi değildi sonra gri koyu yeşil derken kahve oldu . Mavi gözlü olanlar çevremden gördüğüm kadarıyla söylüyorum 1 aydan sonra bariz maviler benim kızım gibi koyu görününler kahveye dönüyor ya da en fazla ela kalıyor
Ssumru Cambardak kızım ilk doğduğunda gözleri Sibel can gözleri gibiydi 😀 10 buçuk aylık gözleri yeşil oldu ki zaten doktorumuzda ela olur demişti.. benim ve babamızın gözleri kahverengi umarım değişmez yeşil kalır 😀