Alminakaanucak bizim eeg çekildi 2 yaşına kadar takip edeceğiz dediler ben başka hastanelere götürdüm ama menenjit geçirdiğini söyleyince takipli olduğunuz hastaneye gidin yanıtı alıyorum normal çocuk doktoruna da gitsem üniversite hastanesine gönderiyor her ilacı veremeyiz kafamıza göre diyorlar sağlık ocağında olan normal aşılarını bile hep önce üniversiteye gittik onaylı imzalı kağıt aldık öyle yapıldı yapmıyorlar. Evet bize de doktor ateş ne olursa olsun önemli hafife asla almayın dedi 37.5 oldu mu ılık duş aldırıp 38 olduğu zaman beklemeden acile gelin dediler üniversite hastanesinde çok güzel ilgilendiler bu konuda haklarını yiyemem tek sıkıntımız pandemiden ötürü randevu alamamak şuanda ama götürdüğüm diğer hastaneler gelişimin çok iyi olduğunu 2 yaşını da doldurduğu için beyinde her hangi bir hasar artık bırakmayacağını sadece ateş konusunda daha temkinli olmamız gerektiğini söyledi aşı olduğunda bile ateşi 38 olursa geleceksiniz acile dediler bende izmirdeyim dokuz eylüle gidiyoruz çocuk bölümü çok temiz ve doktorları ilgili ne sorsanız cevabını güzelce alıyorsunuz