Mom356 Arkadaşlarla kızımın 1 de ateşi çıktı ışık duş aldırdım calpol verdim geçmedi eşim acile götürdü kovid test istemişler Ya çok kötüyüm vallla aklım durdcak ateşi 39 Muş birşyde yapmamışlar offf
Mom213678 Mom356 Çok geçmiş olsun kuzum her ateş covid demek değil sen endişe etme yoktur bisey inşallah
Merve Mom356 olabilir covid. Kızımdada inatçı ateş oldu doktor kan tahlili istedi ve covid olabilir dedi. Ertesi gün eşim ve ben test yaptırdık pozitif çıktık. Korkmayın çocuklar rahat atlatıyor
Rubab_Mommy Mom356 Kotu duşunmemeye caliş canim in şe ALLAH onemli bişeyi yoktur.Rabbim acil şifalar versin🤲😕
Asyabebek1 Merve bebeğiniz kaç günde atlattı, ilaç kullandı mi bebeğiniz? Ne gibi etkileri oldu bebeğinize. Benim bebeğim 1 aylık ve kovidim. Az önce balgamlı kustu napcam.bilmiyorum sürekli agliyor
DamlaDorukhan Mom356 Öncelikle geçmiş olsun🌸 Sakin kal bu aralar salgın var. Doruğun ateşi de 39.6 ları gördü. Birşey olmaz Allahın izniyle🌸
aysbln Mom356 benim oğlumdada olmultu 39.5 ama test olmadı 2 gün ateşliydi sonra geçti yani üşütmüştür bence korkmayın birde covid olsada çocuklar ağır geçirmiyor
Toprakseyran Mom356 çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olur. Yanlış anlamazsanız eğer siz neden gitmediniz bebeğinizin yanına ona da güç olurdu hem sizin yanında olmanız.