misboleyn fatma_erva Ay Allah’ım bu bebek görme de yeni moda he. Sana ne milletin bebeğinden. Doğmuş işte. Duanı et otur ya.
fatma_erva misboleyn Demi yaa 😊 meraktan meraktan küçücük bebek zaten sevilmez anlamaz birseyden nediye görmek isterler anlamiyorumm
Annis-ogul fatma_erva kesinlikle kabul etme cok ufak bebegin .bnm bebegim 11 aylik oldu kimseyi kabul etmedim . Ne olur ne olmaz daha sizin bebeğiniz cok ufak kibar bi dille istemediginizi belirtin
fatma_erva Annis-ogul Aman bellesinler boşver. Dediğin gibi çocuğun sağlığı herşeyden önemli darılan daralsın alınan alınsın inan umrumda değil benimde . Hele şu zamanda biraz duyarlı anlayışlı olmaları lazım insanlarin
idilolo Sadece aile, kayınbaba, kendi babam, halası, teyzesi bi de yengem. O kadar başka kimse gelmedi, arkadaşlarım uğradı ama bebeğe uzaktan baktılar, maskelerini çıkartmadılar be 10 dakika durdular.
Deletedmom27337 fatma_erva ben kabuk ettim çünkü hep aşılılar gelmek istedi. Uzaktan gördüler maskelerini çıkarmadılar. Yaklaşmadılr kendi istekleriyle. Birde bnm kızım Martta doğdu. Gelicez diyeni geri çevirmedim hiç
Cigdemsenol fatma_erva 3n baştan da söylemiştim kabul etmeyeceğini. Bebeğiniz daha çok küçük. Bence kabul etmeyin. Zaten hiç anlamam el kadar bebeyi görsen dokunsan öpsen kucagina alsan ne okacak.
Bebegimm1 fatma_erva 8aylk kabul falan etmiyorum bu hastaligi da hafife almıyorm kimseye dokundurmuyorm uzaktan seviyolar onemli olan bebegim ve hala bagisiklikları yok bebeklerin
Maviyesil121212 fatma_erva diyen de oluyor fakat emerken uyuyakaldı diyorum indirmiyorum ; ikram yapıp altın vermek için geliyorlar aslında ; çat kapı olması da hazırlık yapmamam için
senamiray fatma_erva böyle bi derdim yok şehir dışında yaşıyorum para vermek isteyen verdi gördükleri yerde çok şükür ki evime gelme ihtimali yok
burjuvaanne fatma_erva 2 aylik hala kimseyi gormek istemiyorummm zati korana var die kimse kimseyi gormrk istemiyor bebek eksik kalsin zati gelen gorup napcak kucagina vermezsin opturmezsin hic de sevmem , sende nezle gibiyiz sonra dersin baska zamanda doktora gidicez sonra banyo yaptirip uyutcam dersin geri cevir milleti simdi cocuk gorulcek zaman degil