Nzl_hilal Cagla87 eşim akşam 6 da işten çıkıyor hafta içi o saatten sonra gelebiliriz hergün müsağitiz yeterki süt olsun bugün gelebiliriz sizin içinde uygunsa :)
Busrademiir ZBHaras Ben erik kompostosu çok tükettim gün de 3 4 bardak içtim, ceviz, badem, kayısı kompostosu ayrıca rezene çayı ve kefir kullandım ama bunlarla bilgisi var mı yoksa genetik mi inan bilemem. Gün de çok sebze tükettim ıspanak türü gibi de
Nezahatemir Cagla87 merhaba evet bizim ihtiyacımız var . Kanser hastası abim için istiyoruz uygunmudur sizin için
Cagla87 Nezahatemir Dün yukarıda yazan arkadaşa verdik sütleri. İnşallah siz de en kısa zamanda bulursunuz. Geçmiş olsun
Nezahatemir Busrademiir merhaba bizim de ihtiyacımız var istanbul anadolu yakasındayız sizin semt neresi acaba?
Nezahatemir Busrademiir 05355955021 Kanser hastası abim için arıyoruz süt sizin de elinizde hala süt bulunuyorsa alabiliriz. Bu numaraya msj atabilirmisiniz?
Busrademiir Nezahatemir Tabiki veririm numara sizin mi eşinizin mi, benim eşim sizi arasa olur mu eşinizi ya da
Nezahatemir Nezahatemir Busrademiir çok özür dilerim klavyeden dolayı sanırım yanlış yazmışım numaramı 0545 595 50 21